פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אם הייתי זוכר מתי זה התחיל זה היה טוב אבל אין לי מושג. טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס פעם זה היה 4 5 ניסיתי לעשות סלקטיב סטארטאפ דרך הMSCONFIG ככה שאני לא חושב שזאת איזה שהיא תוכנה שמאטה את הטעינה.. מה לעשות? תודה לעוזרים
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים איזה לוח אם יש לךתפרט בבקשהזה רשום בחתימה שלו ;Dטוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוספעם זה היה 4 5לא הבנתי, מה זאת אומרת 15 טעינות ועל איזה מסך כחול אתה מדבר ?(אם לא על ה-BSOD...)
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר הטעינות אני מתכוון זה שהמחשב עולה כתוב WINDOWS XP ואז יש מתחת קו שטוען אז הוא מגיע לסוף 15 פעמים בערך וזה המסך הכחול: http://img85.imageshack.us/my.php?image=untitled4ax.jpg
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר תודה רבה לך.. בחיים לא חשבתי שהבעיה תיהיה כאן.. עכשיו הוא עולה תוך 3 טעינות
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים המלצה שלי תבדוק את הזיכרונות שלך כלמור כמה מגה הרץ הם שתי הסטיקים ותחזור לכאן אם תשובה זה חשוב?!!
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים ניסית לבדוק את החומרה שלך? אצל חבר שלי למשל המודם היה גורם לדבר כזה והוא היה צריך לסדר אותו.
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים לא קשור לשום חומרה שלא יבלבלו ת'שכל...שאלה לי אליך: כמה זמן הוינדוס הנוכחי מותקן? כי בטח אתה מוריד מלא זבל כמו כולנו ותמיד יש משהו שמתכבה במחשב ואין זה לא יעזור לאף אחד אפילו לי שיש לי מחשב לא רואה בטחול בהתחלה הוא היה תותח בעליות אבל עכשיו הוא יותר איטי וזה למה? בגלל כל הדברים שמותקנים אצלי...לא שזה מעניין אותי אבל תדע לך שזה ככה...אפילו תפרט ותתקין מחדש אתה תראה שהכל עולה פחות מ-5 שניות באחריות!קיצור...אין לך מה למהר...תן למחשב לקחת ת'זמן בעליה זה לא משפיע על הביצועים בכלל. (:
פורסם 2005 באוגוסט 3120 שנים על מה בדיוק ההקפצה?פותח האשכול פתר את הבעיה כבר לפני חודשתקראו לפעמים לפני שתגיבו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.