עבור לתוכן

טעינת וינדוס איטית מאוד במחשב חדש כמעט.

Featured Replies

פורסם

אם הייתי זוכר מתי זה התחיל זה היה טוב אבל אין לי מושג.

טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס

פעם זה היה 4 5

ניסיתי לעשות סלקטיב סטארטאפ דרך הMSCONFIG ככה שאני לא חושב שזאת איזה שהיא תוכנה שמאטה את הטעינה..

מה לעשות?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

איזה לוח אם יש לך

תפרט בבקשה

פורסם

איזה לוח אם יש לך

תפרט בבקשה

זה רשום בחתימה שלו ;D

טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס

פעם זה היה 4 5

לא הבנתי, מה זאת אומרת 15 טעינות ועל איזה מסך כחול אתה מדבר ?(אם לא על ה-BSOD...)

פורסם
  • מחבר

הטעינות אני מתכוון זה שהמחשב עולה כתוב WINDOWS XP ואז יש מתחת קו שטוען אז הוא מגיע לסוף 15 פעמים בערך

וזה המסך הכחול: http://img85.imageshack.us/my.php?image=untitled4ax.jpg

פורסם

תנסה סריקת שגיאות ואיחוי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך.. :xyxthumbs::yelclap:

בחיים לא חשבתי שהבעיה תיהיה כאן.. :s07:

עכשיו הוא עולה תוך 3 טעינות :smile1:

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המלצה שלי תבדוק את הזיכרונות שלך כלמור כמה מגה הרץ הם שתי הסטיקים ותחזור לכאן אם תשובה זה חשוב?!!

פורסם

ניסית לבדוק את החומרה שלך? אצל חבר שלי למשל המודם היה גורם לדבר כזה והוא היה צריך לסדר אותו.

פורסם

לא קשור לשום חומרה שלא יבלבלו ת'שכל...

שאלה לי אליך: כמה זמן הוינדוס הנוכחי מותקן? כי בטח אתה מוריד מלא זבל כמו כולנו ותמיד יש משהו שמתכבה במחשב ואין זה לא יעזור לאף אחד אפילו לי שיש לי מחשב לא רואה בטחול בהתחלה הוא היה תותח בעליות אבל עכשיו הוא יותר איטי וזה למה? בגלל כל הדברים שמותקנים אצלי...לא שזה מעניין אותי אבל תדע לך שזה ככה...אפילו תפרט ותתקין מחדש אתה תראה שהכל עולה פחות מ-5 שניות באחריות!

קיצור...אין לך מה למהר...תן למחשב לקחת ת'זמן בעליה זה לא משפיע על הביצועים בכלל. (:

פורסם

על מה בדיוק ההקפצה?

פותח האשכול פתר את הבעיה כבר לפני חודש

תקראו לפעמים לפני שתגיבו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים