עבור לתוכן

דרמלים

Featured Replies

פורסם

תנו לי קישורים של דרמלים למה כי אני צריך ליקנות תודה מראש

פורסם

http://www.ledico.com/tools/?did=14

-עריכה-

שחכתי לציין שזהו דרמל מקורי

יש את החיקוי של וולף/יונדאי שעולה 100-150 שקל

פורסם
  • מחבר

מאיפה בארץ אזור המרכז אפשר ליקנות דרמל שיאפשר לי חיתוך של חצי מארז? וכתב בלי למות כי אני רוצה לעשות עוד פרויקטים

פורסם

את שני סוגי ה"דרמלים" ניתן למצוא בהום סנטר, אתה רוצה איכות קנה דרמל אתה רוצה משהו שרק יעשה את העבודה קנה WOLF או יונדאי

פורסם

אין על המקור תמיד יותר טוב

יותר נוח ולא מתחמם בטירוף !

וחיי יותר זמן...

פורסם

סתאם ככה לידע ככלי מה יותר מומלץ יונדאי או וולף? והאם יש הבדל מחירים ביניהם?

ומי מגיע עם דיסקיות יותר איכותיות או יותר כמות יותר גדול ומגוונת של דיסקיות (אני מודע לכך שדיסקיות לא של חברת דרמל לא איכותיות אבל עדיןן....)

פורסם
  • מחבר

אני צריך שהוא יעשה את העבודה ויונדאי 250 שקל זה יקר לא? אמרו לי יש וולף ב 150 אני צריך משיף וחותך ועוד כל מיני למארז הזה ועוד כמה מארזים בעתיד

פורסם

הוולף עושה עבודה טובה לי יש אותו

אתה תחתוך כמה מארזים

אבל יותר טוב שתשקיע על המקורי

פורסם

אני צריך שהוא יעשה את העבודה ויונדאי 250 שקל זה יקר לא? אמרו לי יש וולף ב 150 אני צריך משיף וחותך ועוד כל מיני למארז הזה ועוד כמה מארזים בעתיד

אם 250 שקל זה יקר, אז אני לא חושב DREMEL הוא אופציה בכלל, המחיר הוא 590 ש"ח .

אומנם מתוך נסיון אני מציע לך ללכת רק על המקורי החיקויים עושים את העבודה עד לשלב מסוים, כאשר תרצה לקפוץ מדרגה תתקע ,הבידוד שלהם על הפנים הם נוטים לרעוד ולהתחמם מהר. .

דגם מולטיפרו של DREMEL עושה את העבודה , הוא מאוד נוח, יש לו אנטישוק, ובידוד כפול אלמנטים חשבוים לעבודה מדוייקת ונוחה, בנוסף הוא לא רועד ולא מתחממם כמו החיקויים ובנוי לעומס רב של עבודה.

זו השקעה חד פעמית, לכל החיים, ולפי דעתי לא מומלץ לקנות חיקויים , במיוחד לא בתחום כלי עבודה.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שאני יחתוך כמה מארזים עז שהו :hi:  :bash: :-[  ביי ביי או שאני יכל לחתוך איתו בקלות כמה מארזים והמקורי עולה פי שנים לפחות 590 שקל זה חבר מאד אני לא יכל להסיג לעצמי אחד כזה אני מעדיף כבר ליקנות מארז סופר טאלנת ועוד כמה חורים ו פיניתו מה אני לא צודק?

פורסם

זה שאלה של האם אתה הולך להתעסק בתחום המודינג או לא?

אם אתה רוצה לעשות פרוייקט חד פעמי אז זה לא משתלם לך .

ואם אתה הולך להיכנס לתחום קצת יותר עמוק תקנה דרמל מקורי , בנוסף הדרמל הוא כלי רב שימושי שיכול להיות יעיל בהמון תחומים.

מארז חדש או דרמל , זאת השאלה? , הבחירה היא שלך.

מארז חדש נמעס אחרי תקופה מסוימת, כאשר יש לך דרמל אתה תמיד יכול לחדש ולתת למחשב שלך מראה חדש.

פורסם

אני ממליץ לך על הדגם MULTIPRO מק"ט 395PY,

זה היה הדרמל הראשון שקניתי , עובד פרפקט עד היום.

השאר הם פחות שימושיים בשבילך , הנטענים יחסית חלשים , המקצועי יקר

והמולטיפרו השני מגיעה עם הרבה אביזרים שלא תזדקק להם וסתם תשלם הרבה כסף.

פורסם

סתאם ככה לידע ככלי מה יותר מומלץ יונדאי או וולף? והאם יש הבדל מחירים ביניהם?

ומי מגיע עם דיסקיות יותר איכותיות או יותר כמות יותר גדול ומגוונת של דיסקיות (אני מודע לכך שדיסקיות לא של חברת דרמל לא איכותיות אבל עדיןן....)

תשובה לשאלות שלי???

מישהו עבד עם שניהים ויכלו להעיד על הבדל ניכר או הבדל מסויים בין השניים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים