פורסם 2002 ביולי 3023 שנים אני מעוניין לראות סרטים בטלויזיה שקצת יותר גדולה מהמסך...מהי הדרך הכי טובה?S VIDEO?יש לי יציאה של זה מהכרטיס...ומה המרחק המקסימלי שאני יכול להעביר את הכבל?עריכה: יש גם יציאה מוזרה של בננה אחת שאני לא מבין מה זה עוזר כךל כך..זה מוציא רק וידאו? :-\
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים s video תהיה דרך מעולה כמובן שזה תלוי גם באיכות היציאה של הכרטיס עצמו אבל בעיקרון זו הדרך ה"בננה" שיוצאת מהכרטיס שלך היא יציאת composite שגם מוציאה video אבל באיכות נמוכה יותר הגבלה למרחק אין לך..... עד לאיפה שהחוט ייקח אותך :
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים והעיקר, ערב טוב שיהיה!ובלי פאניקההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים s video תהיה דרך מעולה כמובן שזה תלוי גם באיכות היציאה של הכרטיס עצמו אבל בעיקרון זו הדרך ה"בננה" שיוצאת מהכרטיס שלך היא יציאת composite שגם מוציאה video אבל באיכות נמוכה יותר הגבלה למרחק אין לך..... עד לאיפה שהחוט ייקח אותך : אתה לא תרגיש בהבדל האיכות כי היציאה ממילא לא כזאת טובה. לא, יש הגבלה של כ30 מטר בלי מגבר, שזה מספיק,
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים הכבל באורך 30 מטר? ד"א, עם כל כרטיס שיש לו יציאת TV אני מקבל כבל? איך זה הולך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.