פורסם 2005 ביולי 2820 שנים אני טס ללונדון ואני רוצה לקנות שם iriver h320 עכשיו מישהו מוכן להסביר בעצם מה ההבדל בין ה iaudio x5/l לiriver h320ובאותה חנות שבה אני רוצה לקנות רשום באתר h320se מה פירוש הse ?האם הse זה אומר גרסה אמריקאית ואיך יודעים להבחין בחנות בין הגרסה האמריקאית לאירופאית כמו שבארץ ?
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים בגרסה האירופאית יש באנדל גדול עם כל מיני דברים כמו נרתיק אוזניות של סנהייזר טובות מאוד ועוד..בגרסה האמריקאית איך שהבנתי אין באנדל רק המכשיר
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר השאלה שלי היא מה ההבדל מכל הבחינות בין גרסת הh320 האמריקאית לבין האירופאית? וכיצב ניתן להבחין בה שאתה נמצא בחנות?כמו כן לא הבנתי מה זה se ..
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים בגרסה האירופאית יש באנדל גדול עם כל מיני דברים כמו נרתיק אוזניות של סנהייזר טובות מאוד ועוד..בגרסה האמריקאית איך שהבנתי אין באנדל רק המכשירטוב שלא הגזמת...איך זה שאין באנדל?אז איך תטעין? איך תחבר למחשב? דרך מה תשמע?
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים יש באנדל (אם אתה רוצה כנס לביקורת יש לך אותו שמה)ואני מסופק אם יש אריבר אמריקאי בלונדון למה שיהיה שמהאם אהת רוצה איך להבדיל- באמריקאי יהיה כתוב על האוזניות את הדגם
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר ועדיין לא עניתם לי מה זה אומר הse ... ומה הדרכים להבדיל בין אמריקאי לאירופאי ..
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים הוא מתכוון לגירסא האמריקאית והגירסא הגלובלית שיש להם הבדל בשימוש של חיבור הusb 1.1 שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.