פורסם 2002 ביולי 3023 שנים המפיקים של התוכנית החליטו לבטל את שיתוף הפעולה בין בימאים / מפיקים ערבים וישראלים , ויפסיקו לשדר את המנטרה שבוא יהודים וערבים יגורו ביחד .וגם הבובות "הערביות" יבוטלו .באמת נשמע לי מוזר שבובה חמודה מדברת ערבית , כאשר כל יום אני שומע ילדים מספרים כמה שהם אוהבים ורוצים להיות שאידים ולהתפוצץ על אזרחים ישראלים .צריכים לעבור לגירסא של בובות עולים חדשים , מארה"ב רוסיה ואתיופיה , יותר ריאלי .
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים המפיקים של התוכנית החליטו לבטל את שיתוף הפעולה בין בימאים / מפיקים ערבים וישראלים , ויפסיקו לשדר את המנטרה שבוא יהודים וערבים יגורו ביחד .וגם הבובות "הערביות" יבוטלו .באמת נשמע לי מוזר שבובה חמודה מדברת ערבית , כאשר כל יום אני שומע ילדים מספרים כמה שהם אוהבים ורוצים להיות שאידים ולהתפוצץ על אזרחים ישראלים .צריכים לעבור לגירסא של בובות עולים חדשים , מארה"ב רוסיה ואתיופיה , יותר ריאלי .כן גם צריך להיות אחד מסומםואחד ששונא ציפורים כי יש להן כנפייםואחד שרוצחבחייךזה רחוב סומסוםזה לא צריך להיות ריאלי
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים שובר זה טוב איפה מצאת את זה.עריכה: אתה ממשיך לרמוס את כללי הפורום, לסאמפר, ולדחוף הודעות חסרות תחלית בכל פינה! ולצטט בצורה גסה ומיותרת!אתה מורחק, נקודה.כך שבוע תתרענן, תפנים את הכללים שלנו, כאן.. ותחזור בכוחות מחודשים.
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים המפיקים של התוכנית החליטו לבטל את שיתוף הפעולה בין בימאים / מפיקים ערבים וישראלים , ויפסיקו לשדר את המנטרה שבוא יהודים וערבים יגורו ביחד .וגם הבובות "הערביות" יבוטלו .באמת נשמע לי מוזר שבובה חמודה מדברת ערבית , כאשר כל יום אני שומע ילדים מספרים כמה שהם אוהבים ורוצים להיות שאידים ולהתפוצץ על אזרחים ישראלים .צריכים לעבור לגירסא של בובות עולים חדשים , מארה"ב רוסיה ואתיופיה , יותר ריאלי .כן גם צריך להיות אחד מסומםואחד ששונא ציפורים כי יש להן כנפייםואחד שרוצחבחייךזה רחוב סומסוםזה לא צריך להיות ריאלילא הגזמת קצת?
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים לא..כי אני לא מבין מה תרועות השמחה לזה שתכנית ילדים הפסיקה לשדר דו-קיום...
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים לא..כי אני לא מבין מה תרועות השמחה לזה שתכנית ילדים הפסיקה לשדר דו-קיום...ביגלל שהדו-קיום המזוייף בעליל רק מוסיף למטח בין "נציגי העדות השונות"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.