פורסם 2005 ביולי 2720 שנים היי מה המצב דוד שלי קנה מחשב חדש עם מעבד של AMD ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד windows xp 64 bit ,חיפשתי ולא מצאתי קישור להורדה רק קישור להזמנה אז אם תוכלו להגיד לי מאיפה אפשר להורידתודה לכול להוזרים
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים חבל עדין לא שווה לעבור לxp64גם אני נסיתי ואין לה תמיכה בהכולדוגמא האנטי וירוס הגדולים כמו סימנטק או מק אפיי בכלל לא בוציאו גרסא ל64 ביטושלא נדבר על משחקיםחוץ מזה לך לאתר של הלוח שלך תבדוק את החומרה שלך שיש לה דרייברים תואמים ל64 ורק אז תחשוב אם כן או לא
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים למיטב ידיעתי הדבר היחידי שתוכל להשיג בפורום הוא קישור להזמנה כמו שאמרת כי פה אין WAREZ לצערך בפורום. אני אומר שכדי לנעול את הדיון הזה תודה
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר תודה לכולם אני לא מחפש הורדה לא חוקית כי יש לדוד שלי WINDOWS מקורי והבנתי שאפשר להוריד בחינם את הגרסא של ה-64 BIT
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים לזה שאמר שאין אנטי וירוס טוב,אז כבר אווסט הוציאה את גירסת 64 ביט וזה עובד מותק.לפותח הת'רד: אם היה לך XP PRO retail לא OEM היית יכול לגשת לאתר של מייקרוסופט והם היו שולחים לך את גירסת 64 ביט,ה"מבצע" הזה הוא עד לסוף החודש הזה אם אני לא טועה,אז ככה שאם יש לך רק את גירסת ה retail וכמובן גירסת ה PRO של XP,אז אתה יכול לקבל את גירסת 64ביט חינם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.