פורסם 2005 ביולי 2620 שנים יש לי מחשב נייד שיש בוWinwdows XPהקיצר.. יש לי מסך כחול והוינדוס לא עולה..ניסיתי SafeModeוגם את כל שאר האפשרויותוהוינדוס לא נטען באפחת מהם..מה שמחייב שאני יתקין ווינודוס מחדש..הבעיה העיקרית שלי.. שהכונן דיסקים שלי דפוק..יש לי רק כונן דיסקטים 1.44ויש לי גם את ההתקנה של ווינדוס על המחשב..מה אני עושה????בבקשה תעזרו זה דחוף!תודה מראש!דביר
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים יש בנייד CDROM?הדיסק של XP הוא Bootable אז תעלה דרכותן תמונה של המסך הכחול.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר זה הבעיה אחי הסידרום שלו דפוק..יש איזה דרך אולי דרך דיסקטים לסדר את זה.אני רק רוצה איכשהו להגיע לדוס..הצלחתי עם איזה דיסקט ישן שלי אבל אחרי שאני נכנס איתו אני לא רואה שום כונן חוץ מהכונן דיסקטים.. ככה שזה לא עוזר לי..בבקשה תעזרו...Jet li יש לך אולי אייסיקיו נדבר שם יותר נוח?
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים אולי תנסה לעשות איזה EMERGENCY BOOT DISK בתוך ה XP, או אולי להשתמש במשהו כמו FREEDOSהקטע שצריך DRIVERS לכונן דיסקים בשביל לראות אותם, בפועל זה תקן אחיד ואחד מהדברים שהזכרתי אמור להכיל אותם נראה לי... (יתכן ואני טועה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.