עבור לתוכן

בעיית תקיעה מציקה

Featured Replies

פורסם

זה בטוח שייך לווינדוס.. אפילו אם זה קצת סוטה מהנושא, אני מבקש להשאיר פה. במשחקים לא ענה לי אף בן אדם.. אני מאוד אודה לכם על העזרה.

יש לי בעיה מאוד מציקה. בכל משחק רשת שאני משחק כל בערך 7 דקות המשחק נעצר לכ-10 שניות. אבל לא נעצר כאילו כל המחשב נתקע, אלא נעצר במובן של אני לא יכול לזוז בכלל. לא יודע, בקיצור, אי אפשר לשחק. הבעיה הזאת מאוד מאוד מציקה, שכן היא מתרחשת בתדירות גבוהה ותמיד פוגעת בחווית המשחק.. התקנת SP2 לא עזרה לבעיה.. ספקית האינטרנט אמרה שהיא לא מתעסקת עם זה.

יש לי:

p4 2.4 ghz

geforce 6600gt

512 mb ram

אני חייב לציין שהבעיה לא היתה תמיד. משום מה היא התחילה לפני חודשיים שלושה.

תודה מראש על העזרה, ושוב, אני ממש מבקש לתת לת'רד צ'אנס פה. סה"כ הבעיה היא לא במשחק יחיד.

תודה מראש,

אלון

פורסם

מה זאת אומרת אתה לא יכול לזוז יותר?

המקלדת והעכבר לא מגיבים? שחקנים אחרים במשחק מצליחים לזוז?

דווקא נשמע לי כמו לאג אחד גדול...פרט עוד קצת בקשר לשאלותיי.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אתה לא יכול לזוז יותר?

המקלדת והעכבר לא מגיבים? שחקנים אחרים במשחק מצליחים לזוז?

דווקא נשמע לי כמו לאג אחד גדול...פרט עוד קצת בקשר לשאלותיי.

האחרים זזים והמשחק ממשיך.. אני סתם נתקע במקום. העכבר והמקלדת מגיבים.. זה אכן מזכיר לאג.. אבל אני לא מבין למה בכל מקום ובזמן קבוע הוא מתרחש.. לא יודע איך להסביר את זה.. מילא לאגים, אבל זה בתבנית קבועה כל כמה דקות.. וכאן עולים לי סימני שאלה.

פורסם

אם זה קורה בכל משחק רשת שאתה משחק בו, כנראה שזה משהו בחומרה או ב-Windows.

יכול להיות שיש לך איזו תוכנה שנמצאת ב-Loop וכל כמה דקות שולחת כמויות עצומות של מידע לאינטרנט - בדוק את העניין.

נסה לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע, האנטי-וירוס, פיירוול, מסנג'ר - הכל.

ד"א, אתה ברשת עם מחשבים אחרים בביתך?

פורסם
  • מחבר

אם זה קורה בכל משחק רשת שאתה משחק בו, כנראה שזה משהו בחומרה או ב-Windows.

יכול להיות שיש לך איזו תוכנה שנמצאת ב-Loop וכל כמה דקות שולחת כמויות עצומות של מידע לאינטרנט - בדוק את העניין.

נסה לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע, האנטי-וירוס, פיירוול, מסנג'ר - הכל.

ד"א, אתה ברשת עם מחשבים אחרים בביתך?

אחרי הפעלת ווינדוס בלי שום תוכנה ברקע הבעיה עדיין לא נפתרה.. ולא, אין בבית רשת.

באשר לחומרה, טמפ' המעבד במאמץ היא כ-51 מעלות, הלוח-46, ההרד דיסק אם זה משנה יכול להגיע לכ-52 מעלות.. להרד דיסק השני אין חיישן כך שאין לי מושג מה הולך איתו. את טמפ' הכרטיס לצערי אני לא יכול לבדוק מכיוון שהכרטיס הוא של אלבטרון.. agp כמובן.

יש רעיונות?

פורסם

הממממ...קטע מוזר

תראה מה אני מציע לך, תתקשר למוקד תמיכה של הספק אינטרנט שלך ותספר להם על הבעיה.

אם זה קשור איכשהו לרוחב הפס שלך או משהו כזה הם בטח יבדקו את זה עם התוכנות שלהם או מקסימום יתנו לך הוראות איך לתקן את הבעיה.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לצערי הרב, התקשרתי אליהם (נטוויז'ן) לפני כמה ימים, אך אמר לי אחד שהם לא מתעסקים בזה ושזה בעיה בהגדרות אצלי.. בקיצור, נפנף אותי.. אולי אני אנסה להתקשר שוב או משהו :S

בעע אני אובד עצות :(

אגב, תודה על הנסיון לעזור עד כה :]

פורסם

זה קורה רק במשחקי רשת או גם במצב STANDALONE?

פורסם
  • מחבר

זה קורה רק במשחקי רשת או גם במצב STANDALONE?

מה זה רק המצב הזה?

פורסם

רק כשאתה משחק ברשת או גם שאתה משחק לבד ::)

פורסם
  • מחבר

רק ברשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים