עבור לתוכן

msn emoticons register alert- מעצבן!!!

Featured Replies

פורסם

הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי,  עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!!

שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe  msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש

ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר.

אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר ולהתקין מחדש וזה לא משנה אני לא יודע מה לעשות בבקשה, אני מתחנן שמי שיכול שיעזור לי.. :nixweiss::jump::( ??? :'( :'(

פורסם

תתקין את התוכנה שהורדת במלואה, ואז תמחק אותה דרך ה-Add/Remove.

פורסם
  • מחבר

אבל זה דורש אישור של התקנת ספייוור של החברות המעצבנות האלה אחרת לא הייתי מבטל

וההודעה הזאת מראה שכביכול התקנתי את התוכנה כי זאת הודעה של סיום תוקף גרסאת הניסיון

וזה מבקש מספר סיריאל מה שבטח יקרה אם אני אנסה להתקין מחדש. ולא מצאתי סיריאל אגב =\ :(

פורסם

נו בסדר....תתקין את התוכנה ואת הספייוארים שבאים איתה ואח"כ תוכל למחוק את התוכנה כרגיל ולעשות סריקה של Ad-Aware ולהשמיד את הספייוארים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים