פורסם 2005 ביולי 2520 שנים הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר יש לי אפשרות בלוח לעשות xpress recovery (נראה לישזה קשור לdual bios) וכדי להשתמש בזה כתוב בחוברת של הלוח אם שבפעם הראשונה צריך להכניס את הדיסק של שקיבלתי עם הלוח אם טוב הכנסתי את הדיסק והדלקתי את המחשב מהתחלה ואז הופיעה לי "boot from cd press any key to ..."לחצתי על מקש כלשהו ואז מופיעה לי שגיאה "eror:your hard drive doesnt support hpa" יש לכם מושג מזה אומר ?כיא ני לא ממש הבנתי
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים לא נכנסים לדואל ביוס דרך ה XPRESS RECOVERYאלא דרך F8 בביוסhttp://www.giga-byte.com/MotherBoard/FileList/NewTech/tech_dualbios_setup.pdf
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים מחבר אחי אני יודע את זה אבל כנראה שלא הבנתי מזה XPRESS RECOVERYאתה יכול להסביר לי?ובכל מקרה כשאני מכניס את הדיסק של לוח אם ואומר לו שיעלה דרך הסידירום הוא צריך להכנס ל XPRESS RECOVERY ובמקום זה הוא מראה שגיאההה
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים Xpress Recovery is the revolutionary BIOS feature designed to improve system security. With Xpress Recovery the system and personal files can be easily back up into security area and be restored in just few steps if necessary.תנסה לבטל קודם את ה RAID בביוס אם הוא מופעל או להפעיל אותו אם הוא מבוטל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.