עבור לתוכן

נחסמים לי כל מיני יישומים שעובדים על האינטרנט. אני לא מוצא את הסיבה לחסימה......

Featured Replies

פורסם

משום מה הקאזה שלי לא פועל וכמו כן אח שלי לא מצליח לשחק באינטרנט ההוטמיל לא עובד לאחותי ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה שמראים על חסימת פורטם מסויימים.

אני מנסה להתחקות אחר התוכנה שחוסמת לי את כל הפורטים האלה ואיני מוצא שום דבר שיכול לחסום לי את ההתקשרות.

אין לי פיירוול והפיירוול של ווינדוס על OFF . אני מחפש דרך לפתור את כל הבעיות הנ"ל ולהתחקות אחר הדבר שחוסם לי את כל הפורטים הנ"ל.

אשמח מאוד אם תוכלו לתת את עזרכתכם לפתור לי את כל הבעיות האלו.\

אם יש תוכנה מסויימת שתוכל לעקוב ולשלוח לי הודעות בדבר חסימת פורטים על תוכנה מסויימת ותודיע לי על ההליך הסורר אשמח מאוד.

פורסם

באיזה אנטי וירוס אתה משתמש ??

פורסם
  • מחבר

קספרסקי אבל הוא סגור ויש לי עוד כל מיני תוכנות שעובדות כמו פסטפטרול ועוד רבים וטובים אבל סגרתי את כולם ואני מניח שזה אולי קשור לאחד התוכנות האלו אבל אני לא יודע מה לכן אני צריך תוכנה כלשהי שאולי תצליח להתחקות אחר התוכנות שחוסמות לי את הפורטים האלה.

דרך אגב גם קספרסקי מסרב להתעדכן כך שדי ברור שהבעיה לא ממנו.

פורסם

יש תוכנות שכן עובדות?

איזה חיבור יש לך? יש לך רשת?

פורסם

בסגור אתה מתכוון SUSPENDED ?? בגלל שמבחינת הקספרסקי SUSPENDED וסגור זה שני דברים שונים לגמרי.

פורסם
  • מחבר

קספרסקי הוסר מהמחשב ואין שום הליך פעיל שלו.

זה כנראה משהו אחר שאין לי מושג או אולי איזה SERVICES אולי שלא פועל ואחראי על סוגי תקשורת כאלו.

אז מה לדעתכם הבעיה.

פורסם

מוזר... אם אין לך פיירוול שעובד ברקע אין עוד משהו שיכול לחסום לך פורטים... :s05:

אתה רוצה להגיד שאתה יכול להתחבר לאינטרנט אבל יש אפליקציות מסוימות שלא יכולות להתחבר?

פורסם

יש לך תקשורת כל שהיא לאינטרנט או לא? איזה דברים אפשר לעשות?

זאת רשת? אם לא איך אתה מחובר כבלים או ADSL?

תפעיל פיירוול כלשהוא אם אין פיירוול יש ווירוסים. אין דרך להתחמק מזה (אלא אם כן אתה מריץ 98)

איזו מערכת הפעלה אתה מריץ? ואיזה SP יש עליה?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מריץ XP ויש עליה את SP2 אבל זה היה כך תמיד ומשום מה עכשיו כל מיני אפליקציות לא מוכנות להתחבר לאינטנרט.

אשמח מאוד לשמוע עצות לפתרון.

בתודה מראש.

פורסם

תבדוק שהמחשב שלך נקי מוירוסים:

אם אפשר תסרוק במצב DOS עם אנטיוירוס מעודכן, או במצב DIAGNOSTIC MODE ב-MSCONFIG.

תסרוק SPYWARES עם SPYBOT.

לאחר מכן תסרוק שגיאות בכונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים