פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר אלישה הזאת מטר ושיבה שוקלת איזה 70 קילו, מה הסיפור? ויש לה פנים של אמריקקית זולה. לימה היא מטר 78 של יופי ברזילאי טהור, אין מה להשוואת בכלל אחת מדגמנת לוויקטוריה סיקרט השנייה "משחקת" בסדרה עם ריטינג שמתחרה רק ב"זמן לשון" עם אבשלום קור. What he said ;D
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר תן לי לנחש גם הוא טברייני :-X בנתיים the people have spoken! העם עדיין לא אמר את דברו, ההצבעה פתוחה והלילה עוד ארוך...! :evil_laughterperple: AL is GodLike! :gorgeous:
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים ? ? והשחומה לא זוכר איך קוראים לה..יותר כוסית..הבלונדינית גם כוסית אבל פשוט יש יותר מדי בנות שדומות לה ויותר יפות ממנה.. ולכל אלה שמתקשים להחליט..תחשבו עם מי היתם מעדיפים להז**ן מי שתבחרו יותר כוסית! שעה אני מנסה לשלוח הדועה וכל פעם הוא רושם לי "שים לב - בזמן שהגבת נוספו 2 תגובות חדשות לנושא" מעצבן חח
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר Burton ראית שהמצב אבוד החלטת לפתוח בקמפיין לטובת אלישה ואתה מפרסם אותה באווטר? חחחחח........ מעתיקן :-* לא יעזור שומדבר, AL לוקחת
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים Burton ראית שהמצב אבוד החלטת לפתוח בקמפיין לטובת אלישה ואתה מפרסם אותה באווטר? חחחחח........ מעתיקן :-* לא יעזור שומדבר, EC לוקחת זה היה רעיון שלך
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר זה היה רעיון שלך :-X עריכה: אל תאמינו לבארטון הוא נוכל : Burton ראית שהמצב אבוד החלטת לפתוח בקמפיין לטובת אלישה ואתה מפרסם אותה באווטר? חחחחח........ מעתיקן :-* לא יעזור שומדבר, AL לוקחת מי שעדיין לא שם לב הוא ערך את הציטוט שלי
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים דווקא בתמונה שיש לו בחתימה בצד היא נראית יותר טוב...חוץ מזה אנג'לינה ג'ולי הכי שווה בעולם טיפשים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.