פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אתה לא מצליח לעמוד בגם זה וגם זה? ותיבא אחת שניראית כמו לימה וזמינה ואני עוזב את הפורום בנות כמו אלישע יש בכל פינה פה ההתלהבות באמת לא מובנת...
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אדריאנה ובגדולללל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o אתם עיוורים או מה? :-X השנייה נראת כאילו ההורים שלה היו גרים ליד כור גרעיני לפני שנולדה. :-X
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים הראשונה מדהימה השנייה סתם כוסית!! מי בחר בשנייה ביזיון!!!!!!יש למישהו את האיסיקיו של אדריאנה
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר אדריאנה ובגדולללל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o אתם עיוורים או מה? :-X השנייה נראת כאילו ההורים שלה היו גרים ליד כור גרעיני לפני שנולדה. :-X רוב המשתמשים פה יושבים 10 שעות מול המחשב ביום בממוצע, אז אני חושב שהשאלה די רטורית O_o הראשונה מדהימה השנייה סתם כוסית!! מי בחר בשנייה ביזיון!!!!!!יש למישהו את האיסיקיו של אדריאנה Burton
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אם כבר ברזילאיות - אז הדוגמנית של TNT הברזילאית הזאת אררר איזה פנים !@# וואו אני מת עלייה.......... קבלו איזה יפה אני מת.... איזה עיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שפתיים..... טוב החלטתי סופית......... בלונדיניות זה לא הטעם שלי. עוד מישהו חושב כמוני!?
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר וואו אני מת עלייה.......... קבלו איזה יפה אני מת.... איזה עיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שפתיים..... טוב החלטתי סופית......... בלונדיניות זה לא הטעם שלי. עוד מישהו חושב כמוני!? 123 אנשים בערך? (למרות שלדעתי זה אמור להיות הרבה יותר) : ועוד 8 חובבי בנים
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים זה כבר 8 קולות גאנג באנג על הזוכה נשמע לי יותר טוב ממציצה של BLUESKY. ותראו, כבר בהתחלה אמרתי שאדריאנה צריכה להחליף את אלישע ב 24. http://www.ryoni.com/news/123/ARTICLE/1313/2005-03-15.html זה סרט אקשן הכי טוב שראיתי השנה דיאגו הזה סקסי.... איך רואים את הסרט הזה? איזה תוספת צריכים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.