פורסם 2005 ביולי 2220 שנים אני לא מפסידן כי אני לא זה שהתערבתי איתך אבל עדיין נראה לי חשוד מאוד איך סתם איזשהי ברבי זכתה באותו מספר קולות כמו AL. או שיש פה משהו מלוכלך או שהטעם של האנשים פה ממש גרוע. בכל מקרה תעשה לכולנו טובה ותחליף את התמונה באווטר שלך כי הברבי נראית שם כאילו עשו בה מעשים מגונים במשך חודש באיזשהו מרתף בהארלם. גם ל-AL אין בדיוק יופי מיוחד אתה יודע אבל אם צריך לבחור אז לדעתי AL
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים באמת אני לא מבין מה ההבדל. במילא אתה לא מכיר אישית את שתיהן ולא יכול להחליט לפי האישיות של כל אחת ועוד קריטריונים.ונכון שהייתי מת להיות זה שעשה את המעשים המגונים אבל למה אתה שם תמונה של אחרי מה שהייתי מת לעשות לה ולא לפני?ובהחלט הייתי מעדיף לבצע ב-AL או בגילי מעשים מגונים.דייט ראשון, אמורים להכיר את הבחורה אחריו.אם מכירים טוב לפני זה אז זה כבר לא ממש דייט ראשון
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים הידע שלך ב-PHP לא מרקיע שחקים, הא ?זה "הדף שמציג את הנתונים של הסקר":http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=131991.0אני מניח שזה לא בעיה להוסיף איפשהו +12 או +2 וכו'. התכוונתי לדף שמחשב את התוצאות, הרי משתנה מסויים בטוח שומר כמה הצבעות היו לכל אחת מהן מתישהו(בעת ההוצאה מהDB). אני מניח שזו לא תהייה בעיה לשנות את הערך של אחד המשתנים.... צריך רק למצוא איזה משתנים אלו, ואיפה הם מופיעים.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים שורה 552 בDISPLAY.PHPככה זה לפחות ב1.1 Beta 3 P. ב 0.5 לא בדקתי...432 ב105
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים ברור שאלישה :xyxthumbs: תסתכלו בוידאו לא רק בתמונות !!! יש לה חיוך מסריח לאדריאנה הזאת.... כמה שהיא כוסית ושווה ופנים יפות בתמונות..... בסרטונים היא נראית הרבה פחות טוב, לעומתה אלישה כוסית מטורפת עם חיוך מקסים והיא מהחמודות האלה..... קיצר שתיהן פצצות על מטורפות אבל אני הייתי לוקח את אלישה.
פורסם 2005 ביולי 2220 שנים מחבר אני כבר בחרתי.. או... הנה בחור אנין טעם Install תתחדש על הסט (אווטר+חתימה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.