פורסם 2005 ביולי 2020 שנים לא נשמע טוב... (אופציה שלישית?! :). דייי דייי אל תעלב אתה יודע שהייתי יוצא רק איתך אבל אלא האפשרויות שהיו אז אין מה לעשות ..... =\
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים דייי דייי אל תעלב אתה יודע שהייתי יוצא רק איתך אבל אלא האפשרויות שהיו אז אין מה לעשות ..... =\
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים :lol: :lol: :lol: הרגת אותיייי... תודה תודה היחיד שמעריך את ההומור שלי :'(
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים יש לי התערבות עם ?BURTON מי יותר שווה מביניהן... Adriana Lima (זו שגם בחתימה/אווטר שלי): או Elisha Cuthbert: מה דעתכם? הייתי יוצא עם שניהן..
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים תודה תודההיחיד שמעריך את ההומור שלי :'(יותר נכון היחיד שיש לו כוח לקרוא אותוורועי הפחדת אותי אז יצאתי ליל"ט אח יקר
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים Milford Cubicle אתה בעד האישה הנכונההסקר לעומת זאת לא ממש לטובתנואתה אדמין, הסקר לא משקף תמציאותהבנת תרמז? ;D
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים לא ממש הצלחתי לקבל החלטה...בסוף הלכתי על אלישיה, כי היא נחשקת מבחינתי הרבה יותר זמן
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים יותר נכון היחיד שיש לו כוח לקרוא אותוורועי הפחדת אותי אז יצאתי ליל"ט אח יקרהיה שווה את הכמה לחיצות עכבר...
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אלישה הזאת מטר ושיבה שוקלת איזה 70 קילו, מה הסיפור? ויש לה פנים של אמריקקית זולה. לימה היא מטר 78 של יופי ברזילאי טהור, אין מה להשוואת בכלל אחת מדגמנת לוויקטוריה סיקרט השנייה "משחקת" בסדרה עם ריטינג שמתחרה רק ב"זמן לשון" עם אבשלום קור.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים יותר נכון היחיד שיש לו כוח לקרוא אותותקרא זה שווה את זה ;D(פשוט תעשה צטט על ההודעה שלי ותיראה)
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר בין הפותרים נכונה תוגרל מציצה חלומית מתנת Bluesky חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ בין הטובים! :lol: וכל מי שסטרייט יודע שאדיראנה RULZZ אין אף אחת ביקום שמשתווה ליופי שלה, גם לא גמדה כמו אלישה הכל בצחוק, למרות שלימה עדיין לדעתי האישה השקסית בעולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.