פורסם 2005 ביולי 2120 שנים פשוט פעם קודמת אני זוכר היה ג'ק באוור אלוהים עכשיו יש את התמונה שלה וכתוב הבת של אלוהים
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אלישה היא הבת של ג'ק באוור?! כן פשוט פעם קודמת אני זוכר היה ג'ק באוור אלוהים עכשיו יש את התמונה שלה וכתוב הבת של אלוהים ג'ק באוור אלוהים והיא הבת שלו אז היא הבת של אלוהים זה הגיון ברור
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אז היא בטח התחתנה עם מישהוכי היא לא באוורוזה אומר שהיא כבר תפוסהאז יאללה אדריאנה לימה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מצאתי גלרייה של תמונות בגדול 3000X2500~ פיקסלים באיכות טובה עד ~1MB של JPEG של האלישה הזאת. אבל הבחורה קונפה אז אין סיבה להביא לינק
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים לואיסנה>כולם ו- מצאתי גלרייה של תמונות בגדול 3000X2500~ פיקסלים באיכות טובה עד ~1MB של JPEG של האלישה הזאת. אבל הבחורה קונפה אז אין סיבה להביא לינק תביא בבקשהה
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אז היא בטח התחתנה עם מישהו כי היא לא באוור וזה אומר שהיא כבר תפוסה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים מצאתי גלרייה של תמונות בגדול 3000X2500~ פיקסלים באיכות טובה עד ~1MB של JPEG של האלישה הזאת. אבל הבחורה קונפה אז אין סיבה להביא לינק גחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :silly:
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אני מקווה שאתה יודע שמגדילים הכל במחשב... הכל עבודה של פוטושופ. ממש לא. זה פשוט התמונות שאתה מכיר מוקטנות בפוטושופ, ואני יודע על מה אני מדבר. לדוגמה תמונה אחת שגזרתי (המקורית 3000Xמשהו): זאת לא הגדלה (!). תאכלו את הלב [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים אחחח חברה מה יהיה??? בעיקרון דיון זה הוא די מיותר אבל... שתי הבנות מהממות ואם אחת מהם היתה רק מסתכלת לכיווני הייתי נמס במקום! ואם זאת אם היו לוחצים אותי לקיר ומאימים אליי באקדח הייתי בוחר באדריאנה יש לה גוון עור מהמם גזרה מושלמת ותחת מדהים!!! זהו שיהיו לכם פנטזיות מהנות... לי יהיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.