עבור לתוכן

צריך עזרה ביצירת service התקשרות לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מחשבים המחוברים ב CROSS כאשר מחשב הראשי המוגן בסיסמא מחובר לאינטרנט ומשתף את החיבור.

לכן במקרה והמחשב המוגן בסיסמא כבוי לא ניתן לגשת לאינטרנט גם ע"י המחשב שמחובר ב CROSS - ומכיוון שהחיבור לאינטרנט נמצא ב startup של המחשב הראשי אז לא ניתן ליצור התחברות ללא הסיסמא המקומית.

כדי לפתור בעיה זו אני רוצה לאתחל את החיבור לאינטרנט ואת חיבור ה cross בשלב שלפני נתינת הסיסמא המקומית, הרעיון שעלה לי הוא יצירת service שמופעל לפני שלב ה login.

בניסיון הראשון יצרתי קיצור דרך להתקשרות לאינטרנט ונתתי ל service שורת פקודה המפנה לקיצור הדרך (c:\bla.lnk) - אבל זה לא עבד אפילו כאשר אני מריץ את ה service מתוך חלונות (xp pro) - קיבלתי הודעת שגיאה 193

בנסיון השני השתמשתי ב rasdial כשורת הפקודה (אני צריך לכתוב את שם המשתמש והסיסמא שלי לאינטרנט כטקסט רגיל ללא כוכביות - לא כל כך מוצא חן בעיני :( ) בניסיון זה ההתקשרות עבדה כאשר אני מריץ את ה service מתוך חלונות, אבל אני מקבל שגיאה:

Could not start the My Service service on Local Computer.

Error 1053: The service did not respond to the start or control request in a timely fashion.

ובנוסף ההתקשרות לא עובדת לפני ה login כמתוכנן.

השאלה היא האם ניתן ליצור service או משהוא אחר שיפתור את הבעייה? האם אני צריך להוסיף ל service תלות ב services אחרים של חלונות? אלו מהם?

וללא קשר:

האם קיימת אפשרות להגביל את התעבורה במחשב המחובר ב cross דרך המחשב הראשי? (משהו כמו netlimiter אבל שיזהה את המחשב השני)

תודה מראש,

ערן

פורסם

אתה לא צריך להשתמש ב-Service בשביל זה.

אופציה ראשונה: פתח את חיבור ה-Dial-up שלך לאינטרנט, לך ללשונית Advanced, ולחץ על ...Establish a dial-up connection (אופציה שאומרת ל-Windows לחייג לאינטרנט בכל פעם שמחשב ברשת מבקש גישה).

אופציה שנייה: הרץ gpedit.msc, לך ל-Computer Configuration->Scripts (Startup/Shutdown)->Startup. תיפתח לך תיבת דו-שיח שבה מוצגים כל ה-Script'ים שמוגדרים לעלות עם המחשב (היא תהיה ריקה אצלך). לחץ על Show Files, ובתוך הספרייה שתיפתח צור קובץ Batch שיכיל את הפקודה Rasdial עם האופציות המתאימות. סגור את החלון של הספרייה, חזור לתיבת דו-שיח, ולחץ על Add. לחץ על Browse, לך לספרייה הנ"ל, ובחר את קובץ ה-Batch שיצרת מקודם. זה אמור לעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים