עבור לתוכן

חלונות מאתחל עצמו בעת ריסטרט. עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי בעיה מטרידה מעט.. בעת טעינת הווינדוס (XP PRO) המחשב מגיע למצב שבו הוא על סף הכניסה לשולחן העבודה (מסך ה-welcome), אך בשלב זה הוא מתאתחל ואני צריך להפעיל את הסקן דיסק (שכמובן קופץ אוטומטית כי ווינדוס לא כובה כראוי בלה בלה). אחר כך הבעיה לא חוזרת על עצמה ואני נכנס לווינדוס ללא שום בעיות. מה שמוזר הוא שהבעיה לא מתרחשת בכל ריבוט אלא בערך כל שתי פעמים :\. עכשיו, עשיתי סריקות וירוס, ספייוור, בלאגנים.. לא יודע כבר מה לעשות. אתם הישועה שלי :)

איך אני פותר את הבעיה המטרידה?

בתודה מראש,

אלון

פורסם

נסה לבדוק ב-Event Viewer אם יש הודעות לגבי איתחול לא רצוי או בעייה אחרת כלשהי (אולי כדאי לך לנקות את כל ה-Events לפני שאתה מתחיל בזה).

פורסם
  • מחבר

סלח לי על בורותי, אך איפה זה נמצא? :[ איך אני מגיע כאילו

פורסם

Control Panel->Administrative Tools->Event Viewer.

יש שם שלוש קטגוריות עיקריות. לפי דעתי אתה צריך לבדוק ב-System.

בעיקרון הרשימה ממויינת לפי סדר כרונולוגי (האחרונים למעלה). חפש Event מספר 6009 או 6005. זה ה-Event שמציין הפעלת ה-Windows. כל אלו שמעליו עד ל-Event מספר 6009/6005 הבא שייכים לאותו Session של ה-Windows

Event'ים אדומים מציינים בעייה. נסה לראות אם יש כאלו ומה הם אומרים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על העזרה

דבר שני, אין שום בעיה (אדום) עם המספרים שציינת - 6009 או 6005.. אבל יש לא מעט "אדומים" ב-7001, 7026.. וגם ב-10005, 10010. לא יודע אם זה עוזר במשהו :\

פורסם

ה-6009 ו-6005 לא יכולים להיות אדומים (נראה לי). מה שהתכוונתי, זה שהם מציינים עלייה של ה-Windows, אז מיד אחריהם, אם ה-Windows מאתחל את עצמו, צריך להיות אולי איזשהו Event שגיאה.

תנסה לאתחל את המחשב כמה פעמים עד שה-Windows יאתחל את עצמו כמו שאתה אומר, תבדוק ת'זמן המדוייק שזה קרה (האתחול) ולאחר מכן תבדוק ב-Event Viewer אם יש Event שגיאה בזמן הזה.

עכשיו, המספרים לבדם לא כל-כך עוזרים. אם אתה יכול לתת, בנוסף להם, גם את מה שנמצא בתיבת Description זה יעזור (דבל-קליק על כל Event כדי להיכנס לפרטים שלו).

דרך אגב, האם אתה רואה מסך כחול לפני האתחול הלא רצוי?

פורסם
  • מחבר

ה-6009 ו-6005 לא יכולים להיות אדומים (נראה לי). מה שהתכוונתי, זה שהם מציינים עלייה של ה-Windows, אז מיד אחריהם, אם ה-Windows מאתחל את עצמו, צריך להיות אולי איזשהו Event שגיאה.

תנסה לאתחל את המחשב כמה פעמים עד שה-Windows יאתחל את עצמו כמו שאתה אומר, תבדוק ת'זמן המדוייק שזה קרה (האתחול) ולאחר מכן תבדוק ב-Event Viewer אם יש Event שגיאה בזמן הזה.

עכשיו, המספרים לבדם לא כל-כך עוזרים. אם אתה יכול לתת, בנוסף להם, גם את מה שנמצא בתיבת Description זה יעזור (דבל-קליק על כל Event כדי להיכנס לפרטים שלו).

דרך אגב, האם אתה רואה מסך כחול לפני האתחול הלא רצוי?

תודה רבה.. אין מסך כחול לפני האתחול..

עכשיו, ראיתי את הזמן המדויק של האתחול ויש שני אירועים בזמן הזה. האחד, אירוע 6009, שבתאורו רשום: Microsoft ® Windows ® 5.01. 2600 Service Pack 1 Uniprocessor Free.??

השני, אירוע 6005, שבתאורו רשום: The Event log service was started.??

סתם שאלה, יש קשר לזה שיש לי SP1? התקנת SP2 תעזור אולי?

תודה שוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים