פורסם 2005 ביולי 1320 שנים כאשר המחשב עולה הוא מבקש ממני ססמה הבעיה פה שאני רוצה שנחלון של הססמא יעלה אחרי שכבר הוא נכנס עם היוזר שלי כי אני רוצה שהאי מיול יפעל מתי שהמחשב נידלק בדרך כלל ב 5 בבוקר ....המחשב שלי נידלק בשביל לאפשר אינטרנט למחשב השני בבית אני מעוניין שכאשר שלי נידלק האי מיול בינתיים יעבוד הבעיה שהססמא שעולה מגיעה לפני שהיוזר עולה כלומר אני צריך שהחלון של הססמא ינעל אבל לא-ח-ר שהיוזר שלי עלה ולא לפני כמו שיש את החלון בחירה של היוזרים ...בקיצור איך אני מכניס את החלון ססמא (שלוחצים על כפתור הווינדוס+L) שיופיע לאחר הכניסה לווינדוס תחת היוזר שלי ?יש דרך לשים אותו ב STURTUP ?...כי אם זה קובץ של ווינדוס מסויים שהוא מעלה אז זה כן אפשרי .....?תודה.
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים התחל->לוח הקרה->חשבונות משתמשים -> שנה את הדרך שבה נכניסיםstart->control panel -> user accounts -> change the users log on or offאו שתתקין דרך WINDOWS UPDATE .NETזה כבר יעבוד
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר תהיה יותר ספציפי בקשה......מה ההתקנה של .NETייתן לי ואיפה אני יראה הגדרות לאחר ההתקנה של זה
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים מחבר zoxs.......זה לא נתן לי כלום להוריד את הוי הראשון מ change the users log on or offזה כולה שינה את הממשק הגרפי של הכנסת הססמא לחלון פשוט יותר בלי גרפיקה ....זה לא נתן לי כלום אני צריך שהחלון הזה יופיע כבר אחרי הטעינה של היוזר שלי לא לפני כי אז זה לא נתן לי כלום בעצם אני צריך שהאי מיול יעלה .....איך אני גורם לחלון הססמא הזה של המערכת להופיע ל-א-ח-ר טעינת היוזר שלי ....?תודה.
פורסם 2005 ביולי 1320 שנים http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=a8f5654f-088e-40b2-bbdb-a83353618b38&displaylang=enתוריד את זה עם אתה מעוניין לדעת מה זה תקרא יש שם הסברים להכל
פורסם 2005 ביולי 1420 שנים כדי לנעול את המחשב לאחר שהוא נכנס עם משתמש מסויים תריץ את הפקודה:[tt]RunDLL32.EXE user32.dll,LockWorkStation[/tt]עדיף שתכניס אותה ב-registry תחת HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run.
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר BOZO......זה עזר אבל זה עשה לי רק חצי מהדרך כי הרי עדיין החלון ססמא נכנס לפני היוזר ואז גם אחרי היוזר !אני צריך איזו שהי פקודה שתעשה לי AUTOMATIC LOGIN ואז !! זה יעבוד כמו שאני צריך .יש איזה משהו לרגיסטרי שיעשה לי AUTOMATIC LOGIN ?.....
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר הנה מצאתי פיתרון ל לוגון אוטומטי.......http://windowsxp.mvps.org/Autologon.htmאו מצויין !!!!!!!!עכשיו נשאר לי לשים את הפקודה הזאתי של הקפצת החלון עם הססמא ברדיסטרי ב RUNוזה אמור לעבוד בדיוק כמו שרציתי אחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.