עבור לתוכן

adsl - pci

Featured Replies

פורסם

כמה זה עולה האים זה שווה ומה החלופות (לא usb וכבלים)

פורסם

ADSL bezeq is shit.

פורסם
  • מחבר

ADSL bezeq is shit.

ובלי דפקים כאלה בבקשה

פורסם

כמה זה עולה האים זה שווה ומה החלופות (לא usb וכבלים)

היה לגבי זה ת'רד לא מזמן - אם היית מחפש PCI קרוב לוודאי שהיית מוצא

ולעניינו - מודמים כאלה נדיר למצוא כיום, מהסיבה הפשוטה שהם עובדים הרבה פחות טוב מכל סוג אחר (USB או כ. רשת) - יותר בעיות (מעצם היותם "מותקנים" על המחשב עם דרייברים שעלולים לגרום לבעיות) כגון תקלות תוכנה, צריכת משאבים מהמערכת (בעיקר ישנות) וכדומה.

גם מודמי USB סובלים מאותם תופעה, אם כי הם יותר יציבים מנסיוני ממודמי PCI - עדיין אי אפשר להשוות למודמים שמחוברים בכ. רשת - שהם הכי יציבים, הכי אמינים והכי פחות נוטים לתקלות.

פורסם

ובלי דפקים כאלה בבקשה

What he said.

בכל מקרה, ב-ADSL, מאז ומתמיד המודמים עם חיבור רשת היו הכי טובים. אבל רובם גם עולים יותר. יש את האלקטל האגדי או החדש, הסמסונג, או ה-ECI, כולם טובים.

בקשר ל-PCI ו-USB, אני חייב לחלוק עליך, DAC.

מניסיון לא מועט עם שני הסוגים של המודמים, המודמי USB של רוטל שבזק מחלקים הם פשוט שטניים. גם הם וגם מודמי PCI מצריכים דרייברים, רק שה-USB עושים בערך פי 400 יותר בעיות. החל ממסכים כחולים, צריכת משאבים גדולה בכמה מונים מ-PCI, ניתוקים ללא הפסק, ומה לא.

העובדה שבזק או חברות האינטרנט לא מביאות מודמים כאלה יותר לא קשורה כהוא זה לאמינות שלהם. גם את האלקטל הישן כבר לא מוכרים, זה אומר שהוא לא אמין? זה רק שיקולים כלכליים.

אז אם לא מודם רשת, ה-next best thing זה מודם PCI, בלי שום ספק.

USB ב-ADSL זה פשוט הטעות הכי גדולה בעולם.

פורסם

מודם pci טוב יותר מ usb, וזה מה שיש לי.

יש לי בקושי בעיות איתו, וצריך דרייברים להפעלתו.

תשאלו את האנשים בבזק איזה עדיף, הם ישר יגידו לכם שה pci הכי טוב ואחד ואפילו סיפר לי שבבית שלו יש לו pci.

תחשבו על זה, ב usb יש התקן שליחה מסורבל וב pci זה הכל בחיבור מקבילי פשוט שחוסך בעיות.

פורסם

האמת? יכול להיות שאתם צודקים, ואולי דעתי פשוט מוטה בגלל שכמעט כל פעם שיצא לי לתמוך בלקוח עם מודם PCI בסופו של דבר הוא פשוט היה צריך להתקין מחדש את הדרייברים - לעומת מודמי USB שברמה היחסית (שוב אני מדגיש, יחסית) נדיר יותר שהתקנת המודם מחדש היא הגורם לפתרון הבעיה - כמובן ששניהם עדיין מלאים יחסית בבעיות.

גם לי היה בזמנו ALE070 שהיה מחורבן מאין כמובו, ועברתי למודם פנימי (נדמה לי שגם צ'יפסט של רוטל - לא זוכר כבר) שעשה לי פחות בעיות.

פורסם
  • מחבר

ועכשיו נחזור לעיניינינו יש לכם המלצות ??? שמעתי שיש חיצוניים שמתוכנתים להיתחבר אוטומטית לרשת האינטרנט (ואם הגנה מובנת ) דבר כזה שווה את המחיר שלו ...

נ.ב.

What he said.

הוא אמר דעה לא קשורה לנושא גם אני יכול להגיד שמיקרוסופט מחורבנים וצריך לעבור ללינוקס בכול פעם שמישהו יש בעית תוכנה ויש לו במיקרה ווינדוס....

פורסם

התכוונתי לחזק את מה שאתה אמרת. ההודעה של Gil . Z לא קשורה לעולם ולא תורמת לכלום.

המודמים ששמעת עליהם זה פשוט מודמי רשת.

כל מודם רשת שבזק מוכרים (כל אחד מהארבעה שהזכרתי קודם) אפשר לשדרג להיות מודם+נתב במכשיר אחד. וכמו כל נתב, גם המודמים-נתבים האלה יכולים להתחבר לאינטרנט אוטומטית, ע"י הגדרת חייגן עליהם.

ההגנה המובנית ששמעת עליה - זה מאוד לא מדוייק. זה תוצר לוואי של מנגנון ה-NAT שיש בכל נתב. נכון, הוא יכול לספק איזשהי הגנה בסיסית, אבל הוא ממש לא תחליף לפיירוול תוכנתי טוב. הסברתי על זה פעמים רבות כאן בפורומים.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל המלצות כי אני צריך לקנות 1 חדש הבלאי של הישן עובר על תקנות הבטיחות וכבר לא מיצרים את המודם שלי (קווי חשמל בלויים וחסופים )

פורסם

כל מודם של חברת ALCATEL יהיה נהדר עבורך (speetouch home הישן והטוב שכבר לא ממש מספקים אותו, או 510 החדש - שהוא מודם מ צ ו י י ן) אם לא אז תנסה את הסמסונג או ה ECI 312. כולם מצויינים - ואת כולם אפשר להפוך לראוטר ולהגדיר רשת ביתית ע"י חיבור SWITCH פשוט.

תיקנתי את עצמי - אכן SPEEDTOUCH HOME :kopfpatsch:

פורסם

^^^

What he said... :P

רק תיקון קטן: האלקטל הישן הוא לא SpeedTouch 500.

SpeedTouch 500 זאת הסדרה החדשה של האלקטלים, שבתוכה נמצא הדגם הספציפי שמוכרים כעת בבזק סטור SpeedTouch 510.

האלקטל הישן הוא SpeedTouch Home שאפשר לשדרג ל-SpeedTouch Pro.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים