פורסם 2002 ביולי 2723 שנים את'לוןזה הכל מהשמיםאם ניקח את שלושת המיליםהתרסקותמטוסאוקראינהונרשום כל אות שביעית נקבל:המרואם קוראים את זה לא טובזה אומרהמןוהמן לא רק שהיה רשע גדול פעם עוכר ישראלגם זה ראשי תיבותהכל מרצון נחמן- הכוונה פה כמובן לנחמן מאומןובגלל זהלדתיים אסור ללכת לצבא.ישן tmזה בטח כבר היה בזהו-זה
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מה לעזאזל קורה היום בעולם?! אוקראינה: התרסקות מטוס במהלך מפגן אווירי - לפחות 70 הרוגים אוסטריה: רימון נזרק לעבר דיסקוטק - 27 פצועים אינדונזיה: פיגוע בשוק - 53 פצועים הודו: התהפכות ספינה - לפחות 65 הרוגים כל זה קרה היום! כן כן שאלה של תמים .
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אני שמח להכריז כי לא קרה שום דבר ב 24 שעות האחרונות בארץ! (ההגיעו ימי המשיח?)
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים אני שמח להכריז כי לא קרה שום דבר ב 24 שעות האחרונות בארץ! (ההגיעו ימי המשיח?)בסיידר, בעוד איזה חודש אתה תשמע ברפי גינת על איזה אנס סידרתי שפעל בתאריך הזה...
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים ברור שהוא חיי, הוא פה ליידי מעשן נרגילה. ;Dמישה אני מבקש ממך תסגיר את בן לאדן לאמריקאים ועכשיו !(נ.ב הם הבטיחו לי 25 מיליון דולר )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.