פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מה לעזאזל קורה היום בעולם?! אוקראינה: התרסקות מטוס במהלך מפגן אווירי - לפחות 70 הרוגים אוסטריה: רימון נזרק לעבר דיסקוטק - 27 פצועים אינדונזיה: פיגוע בשוק - 53 פצועים הודו: התהפכות ספינה - לפחות 65 הרוגים כל זה קרה היום!
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים First Rule of Project Mayhem - you do not ask questions. :lol: :lol: :lol: the second rule of project mayhem is - you do not talk abaut project mayhem or i'l cut your balls ;D ;D
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים לא לא, לא היה חוק שני, אבל היה:"...Do not f*ck with us, or this guys here will cut your balls off...."
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר Third rule of Project Mayhem: You do not hijack that thread like assholes
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים Third rule of Project Mayhem: You do not hijack that thread like assholes sorry dude כרגע נודע לי שהמטוס התרסק בקייב-יש לי כמה קרובים שם צריך לבדוק מה קרה.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים he is alive! shit. (if someone recalls, "when he wakes up, the world is coming to the end") מי אומר לי מאיזה סרט זה? אגב, קבל
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר he is alive! shit. (if someone recalls, "when he wakes up, the world is coming to the end") מי אומר לי מאיזה סרט זה? אגב, קבל Asshole.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מעניין, שלושה המילים הקדושות "התרסקות-מטוס-אוקראינה" יותר מדי נשמעות ביחד.... :asthanos:
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים את'לוןזה הכל מהשמיםאם ניקח את שלושת המיליםהתרסקותמטוסאוקראינהונרשום כל אות שביעית נקבל:המרואם קוראים את זה לא טובזה אומרהמןוהמן לא רק שהיה רשע גדול פעם עוכר ישראלגם זה ראשי תיבותהכל מרצון נחמן- הכוונה פה כמובן לנחמן מאומןובגלל זהלדתיים אסור ללכת לצבא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.