פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מישהו ניסה כבר את הexeem החדשה? אני אישית האמת עוד לא ניסיתי אף גרסא של התוכנה, אבל עכשיו הם מבטיחים שהגרסא החדשה נקייה מספייווארס ואדוויירס.מישהו פה ניסה אותה? היא שווה הורדה? או שכדאי להשאר עם ביטורנט?
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים exeem הבטיחו הרבה ולא קיימו כלום.גם ככה היה את exeem lite בלי כל ה-spywares.בכל מקרה בגירסה הבאה של azureus הולכת להתווסף שם האפשרות הזאת של חיפוש, אז עדיף לחכות, אין שום דבר ב-exeem שיחסר לך ב-azureus.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים מחבר אני משתמש באזורוס כבר המון זמן. סתם ראיתי שיש גרסא חדשה אז שאלתי...חשבתי אולי אחרי כל הרעש שהם עשו התוכנה הזאת מתרוממת סופסוף=\
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים גם בגירסה הבאה של BitTorrent תהיה אופציה של חיפוש.אני חושב שיש כבר אופציה של חיפוש בגירסת ה-Beta.
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים בביטקומט 0.59 יש את רשת DHT החדשה שהיא TRACKERLESS משהו בסגנון של קדימליהאבל לא משתמשים בזה ממש וכל דברים האלה לא אקטואלים עדיין
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים איך בדיוק בביטטורנט יהיה חיפוש? כל המבנה של הרשת הולך נגד זה.... ואני משתמש ב EXEEM כבר הרבה זמן הגירסאות הראשונות היו ממש מהירות הבאות אחריהן הוא מלאות באגים והאחרונה שיצאה תוקנו כל הבאגים - התוכנה מגיעה למהירויות ממ גבוהות של 150-180 בקלות הקטע הוא שיש עכשיו ממש מעט USERים אז יש דלילות של דברים יש עכשיו גם אפשרות להוריד טורנטים רגילים בEXEEM וברגע שאתה מסיים את ההורדה הוא ישר מכניס את הטורנט למאגר נתונים של EXEEM נוספו בקיצר מלא אופציות נחמדות אבל צריך הרבה משתמשים בשביל להחיות את זה מחדש (הרשת נפלה לכמעט חודשיים ....היו לפני החודשיים האלה בערך 30000 משתמשים ברגע נתון , עכשיו יש 5000 בערך..) ביטטורנט זה אחלה, אבל אני אוהב את החיפוש ב EXEEM ,והוא רץ מצוין עכשיו ועד שלא יהיה חיפוש בקליאנט ביטטורנט אחר אני לא אאמין לכל שמועה שאומרת אחרת... ו EXEEM- כל הקטע שלו שהוא TRACKERLESS ... היוזרים הם הטראקרים לפי מה שהבנתי בכל מקרה, תנסו ואם לא אז תחכו פשוט שזה יגיע לגירסא הסופית ואז תנסו רועי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.