עבור לתוכן

בעייה בפירמוט המחשב והתקנת ה XP

Featured Replies

פורסם

אתמול שהכנסתי את הדיסק של ה XP למחשב כדי לפרמט ולהתקין (יש את פעולת הפירמוט לבחירתך לפני התקנת ה WINDOWS בדיסק התקנה) בכל מקרה ניסיתי ובשנייה שלחצתי INSTALL WINDOWS XP כאילו ENTER אז העלה לי הודעה עם מסך כחול ורשום לי לסדר את הכונן הקשיח או את הביוס ודברים כאלה,

עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב וזה גם היה לפני שהכנסתי את הדיסק אתמול זה כבר בשבוע האחרון שיש לי SCAN DISK על כונן D כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז יכול להיות שיש לי בעייה בכונן הקשיח ולכן אני לא יכול להתקין את ה WINDOWS XP? צריך עזרה גם מה לעשות כי הרצתי כבר SCAN DISK על שתי הכוננים שהרצתי על כונן C לא הספקתי לראות מה היה כתוב כאילו לבדוק אם יש BAD SECTORS אבל שהפעיל את המחשב עוד פעם הוא עשה SCAN DISK על כונן D ומעל הבדיקה של כונן D היה רשום לי שכונן C נקי ובכונן D לא היה BAD SECTORS אז מה עושים??

דרך אגב המפרט שלי זה

WinXP PRO SP2

INTEL 2.8GHZ

SAMSUNG HARD DRIVE 80GB

512DDR

Intel MotherBoard

פורסם

אתה נותן לו לסיים לעשות סקאן דיס לD?

או שאתה עוצר אותו באמצע שאתה לוחץ על איזשיהו מקש?

פורסם
  • מחבר

לא לא אני תמיד נותן אף פעם לא הפסקתי

פורסם

איזה שגיאה זה רושם לך במסך הכחול

פורסם
  • מחבר

בפעם הראשונה זה רשם לי שיש לי בעייה בביוס וצריך לעדכן אותו ואת הדרייברים וכל זה אבל לא נראה לי כי פרמטתי כבר כמה פעמים עם אותו דרייברים ואחרי שניסיתי עוד פעם הוא רשם שיש לי בעייה בהארד דיסק ולעשות SCAN DISK אז עשיתי אבל תשמע הרגע גיליתי שנראה לי שיש לי SCHEUALE TASK כי הרגע ניסיתי לעשות DISK DEFARGMETER לכונן D והוא רשום לי שיש SCHEUALE TASK על הכונן ואני לא יכול לעשות איחוי עד שאני יבטל אותה אבל בדקתי ואין SCHEUALE TASK זה מוזר לאללה

פורסם

אם אתה לא מתקין על כונן D את הWIN אז לא אמורה להיות בעיה בהתקנה .

פורסם
  • מחבר

אוקיי תיקנתי את הבעייה של ה SCAN DISK אבל עדיין ההתקנה לא עובדת אבל מצאתי את התיקון במאמר של MICROSOFT אפשר לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים