עבור לתוכן

אחד מתהליכי מערכת ההפעלה מקפיא את שולחן העבודה!

Featured Replies

פורסם

ישנו תהליך שכפי שהבנתי שייך למיקרוסופט ושמו הוא drwtsn32.exe או בשמו המלא Dr. Watson.

עכשיו התהליך הנ"ל בתדירות די תכופה מקפיא לי את שולחן העבודה ואני צריך 'לחסל' את התהליך הנ"ל כל פעם מחדש כדי 'לשחרר' את ההקפא.

למישהו יש מושג במה מדובר והאם ניתן למחוק תהליך זה בצורה כזו או אחרת או שמא לטפל בו בצורה כלשהי?

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

Process File: drwtsn32 or drwtsn32.exe

Process Name: Microsoft Dr Watson

Description:

drwtsn32.exe is a process belonging to Microsoft's Dr Watson program error debug utility. This utility can be important for technical support purposes and should be left alone unless suspected of causing problems

פורסם
  • מחבר

Process File: drwtsn32 or drwtsn32.exe

Process Name: Microsoft Dr Watson

Description:

drwtsn32.exe is a process belonging to Microsoft's Dr Watson program error debug utility. This utility can be important for technical support purposes and should be left alone unless suspected of causing problems

פורסם

לרוב הוא עושה בעיות, כשהתוכנה שמפעילה אותו (שהיא עושה בעיות) לא מצליחה להסגר, ותוקעת את שני הפרוססים האלה. בזמן שזה קורה לך, תבדוק בTASK MANAGER פרוססים אחרים שאולי בעייתיים.

לי זה קרה פעם אחרי שהיה לי באג בסנכרון דפי אינטרנט שיעבדו OFFLINE. זה פשוט הקפיא לי את האקספלורר (FILE EXPLORER) ואז את DRWTSN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים