פורסם 2005 ביולי 820 שנים יש לי 2 הארדיסקים בכל אחד מהם מותקן ווינדווס.בהארדיסק מספר 1 כדי להכנס לווידנוס צריך סיסמא .בהארדיסק מספר 2 לא צריך.כאשר אני עושה BOOT דרך הארדיסק מספר 2 ואני רוצה להכנס לקבצים ב- documents and settingשל הארדיסק 1 , הוא כותב לי שהגישה נדחית - בטח בגלל שכדי להכנס לווידנווס שם צריך סיסמא.אני יודע את הסיסמא... אז איך אני נכנס לקבצים האלו דרך הארדיסק 2 ?....
פורסם 2005 ביולי 920 שנים במקרה כזה אתה צריך לתחמן את המערכת! מנסיון תמיר את המערכת קבצים של אותה מחיצה מ NTFS ל FAT32 ותראה שתוכל להיכנס לתיקיה :-* תוכל להשתמש בתוכנה patition magic בשביל זה (לא יודע מה זה תריץ חיפוש תמצא) שמח לעזור איתי.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים לא צריך להמיר את הדיסק ל-FAT32. מספיק להיכנס למאפיינים של המחיצה, לגשת ללשונית Security, להוסיף שם את שם המשתמש הנוכחי (או Administrators) ולתת לו גישה מלאה (או קריאה ו/או כתיבה. מה שרוצים).
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים לא תמיד אפשר לעשות את זהכשרק NTFS יצא ביחד עם NT ו2000 אז שחקרתי ובדקתי אותה במקרה הגעתי למצב שאין שום user וכל מה שאני מנה לעשות נותן לי acess denid
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.