עבור לתוכן

Creative Zen Touch או Iriver H320?

Featured Replies

פורסם

אז ככה...יש לי זיכוי באיזו חנות מחשבים באילת (עיר מגוריי) של 300 ש"ח ומוכרים בחנות הזאת את ה-Zen Touch של 20GB ב-1600 ש"ח.

3 דקות הליכה מאותה חנות, ישנה חנות מוזיקה שבאותו מחיר של 1600 ש"ח מוכרים Iriver H320.

עכשיו, תכננתי לקנות את ה-H320 אבל אז הייתה לי בעיה עם איזה רכיב שקניתי מהחנות מחשבים ונאלצתי להחזיר לחנות ולקבל זיכוי ולא את כספי בחזרה בגלל מדיניות החנות, ועכשיו בגלל המצב הכספי הלא מעורר קנאה שלי והחוסר רצון לזרוק לפח 300 ש"ח (אני לא צריך שום דבר מיוחד למחשב בזמן הקרוב) - אני מתכנן להוסיף עוד 1300 שקל ולקנות את ה-Zen.

מה אתם אומרים, ה-Zen היא בחירה טובה שתספק אותי בעבור 1600 שקל או שכדאי לקנות את ה-H320 במחיר הגניבה הזה ולהשאיר את הזיכוי לשעת חירום?

פורסם

לי יש את zen touch קרוב לחצי שנה עוד מעט

גם לי היתה אותה התלבטות בין המכשירים כמו שלך אבל בסוף לקחתי את הזן בגלל כמה דברים,לי אישית אין סיבה לראות את השם של הזמר בצבע וגם שאפשר לראות תמונות אני רוצה לראות את המפגר שישב מול המסך הקטן הזה ויסתכל בתמונות,בהתחלה תסתכל הרבה אבל אחרי זה זה יהיה סתם משהו שלא ממש משתמשים בו וגם סרטים צריכים לעבור קידוד מסובך קצת.אני בחרתי את הזן בגלל שאני חושב שהוא יותר יפה מהאייריבר וגם מעדיף את הצבע הלבן על השחור עם הנקודות השחורות,דבר שני שבגללו לקחתי זה עיקרון המגע שלא כמו באייריבר יש לך משטח מגע נוח מאוד שנותן תחושה יותר כיפית להחזיק ולתפעל את המכשיר.

זה הסיבות שלי תקרא ותחליט בעצמך

פורסם
  • מחבר

שתי שאלות לי אליך...

*הבנתי שאין רדיו מובנה במכשיר, כלומר צריך לקנות איזה שלט שגם מאפשר הקלטה. יש לך מושג איפה קונים את השלט ומהו מחירו?

*למכשיר יש בטריה מובנית ובלתי ניתנת להוצאה פשוטה, האם זה נכון שאם אתה מוציא אותה אז האחריות מתבטלת, והאם יש איפשהו בארץ מקום שמאפשר את החלפת הבטריה?

תודה רבה :)

פורסם

רדיו מובנה במכשיר אין,נכון שיש שלט שאיתו יש רדיו בארץ כמעט ואין להשגה את השלט אך ברוב החנויות החשמל שמוכרות קריאטיב באירופה וארצות הברית

יש את השלט במחיר הרבה יותר נוח מאשר לארץ שראיתי אותו באיזה 300 שקל בחו"ל אפשר להשיג בפחות מ-100 שקל

בקשר לסוללה היא באמת מובנית ואפשר להוציא אותה עם מברג בקשר לאחריות אני לא יודע אבל אתה יכול להחזיר את הסוללה ואף אחד לא ידע

יש למכשיר 24 שעות של סוללה שזה מכובד מאוד .

בארץ יש את היבואן של חברת creative שהוא מטפל בכל הדברים האלה שחלק מזה זאת הסוללה

פורסם

אני דווקא מציע לך ללכת על האיריבר לדעתי המכלול כולו עוקף את הקריאטיב

פורסם
  • מחבר

בגלל בעיית התקציב שלי אני כנראה אלך על ה-Zen, רק מישהו יכול לספר לי אולי על האוזניות שמקבלים?

פורסם

אני דווקא מציע לך ללכת על האיריבר לדעתי המכלול כולו עוקף את הקריאטיב

הכל חוץ מאיכות הסאונד

פורסם

שלא באה כל כך לביטוי בגלל האוזניות

פורסם
  • מחבר

שלא באה כל כך לביטוי בגלל האוזניות

מה, האוזניות לא כאלה איכותיות?

מישהו יודע את מספר הדגם שלהן?

פורסם

מה שקריאטיב נותנים זה אוזניות סבירות...

לא הכי טובות שיש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים