פורסם 2005 ביולי 620 שנים הייכאשר אני משתמש ב FILE -> OPEN באינטרנט אקספלורר,ומתחיל להדפיס כתובת, הוא משלים לי כבר עם כמה אפשרויות.השאלה שלי היא איך ניתן למחוק חלק מן הכתובות הללו (ובכך להסיר כתובות לא רצויות שבעבר נכנסתי אליהם)?דרך אגב הכוונה היא לא לרשימת כתובות שנמצאות בהיסטוריה, ולא ברשימה שמופיעה ככל ה URL'ים האחרוניםשנכנסתי אליהם אלא רק לאפשרות של ההשלמה האוטומטית.תודה 8)
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר היידבר ראשון תודה על התגובה.זה לא עוזר, האקספלורר ממשיך להשלים את הכתובת, באם אני מוריד את הסימון מהתיבה USE AUTOCOMPLETE FOR -> WEB ADDRESSESאז באמת הוא מפסיק להשלים אוטומטית אבל זה לא מה שאני מחפש, אני רוצה לדעת איך לערוך (או למחוק) את הרשימה הזו.ושוב ... תודה 8)
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר liiightאכן קראתי את ההודעה שלך, וכן מחקתי את ה FORMS - אבל הרשימה של ה AUTOCOMPLETE לא השתנתה,היא מכילה כדיין בדיוק את אותן כתובות ישנות
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר תודה רבה, תוכנה מעולה שעושה את העבודה נהדר. אתה מכיר אולי תוכנה או אפשרות לערוך את index.dat במקום למחוק לגמרי? תודה 8)
פורסם 2005 ביולי 720 שנים אתה יכול למחוק את ההשלמה בלי תוכנב פשות תעשה ככה : "מאפיינים " על השורה של ההתחל ,ובלשונית של סגנון קלאסי יש לך שמה אפשרות לעשות " נקה " .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.