פורסם 2005 ביולי 2620 שנים החיתוך עצמו טוב אבל אם היית מעגל את הפינות ושם גומי היה נראה עשרות מונים טוב יותר
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אחלה עבודה הנה כמה רעיונות או הצעות (אולי יביא לך רעיון לשיפור או משהו כזה) http://www.frozencpu.com/scan/se=Modified%20Cases/se=Acrylic%20Cases/mp=menu_search.html בהצלחה בהמשך
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים אני ממליץ לך לחבר את הלוחות פרספקס בעזרת זווית משולשת . אתה יכול לקנות בהום סנטר , ב ACE או בכל חנות אחרת לכלי עבודה וחומרי בנייה.מארז פרספקס זה תמיד דבר שימשוך צומת לב , ואני מניח שזו המטרה , אז בהצלחה , אתה יכול לשחק באלמנטים של תאורה שחבל על הזמן.אל תתקע סתם קטודות ואורת בלי חשיבה אפשר לעשות דברים יפים באמת. תמשיך לעדכן , אני יתן לך מספר רעיונות בהמשך..
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר אוקיי אחרי הרבה זמן שלא עידכנתי אני עוד מעט אמור לקנות כרטיס מסך וספק רק שאני לא ממש מוצא כרטיס מסך בזול אז בכל זאת חשבתי לעשות מין כזה דבר מאולטר לקחת מלבן של פרספקס ואיתו לחבר את החלק התחתון לדפנות של המארז עכשיו אני שוקל את ההיתרונות והחסרונות של זה עם זה יהיה יציב וכדאי הנה משהו כזה
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים לא הבנתי בדיוק למה ישמש המלבן הזה?אתה רוצה שהוא יחזיק את הכרטיס מסך?\את הספק? או את הקירות של המארז?
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר אני רוצה להחזיק את הקירות כי פשוט יש בעית צפיפות יענו אני בא קודח ממש ליד הקצה טעות אחת קטנה זה ישבר לי וזה ממש דק ויכול להישבר מהר אז בשביל זה אני עושה את המלבן הזה...
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מממ :\ זה לא ממש אסתטי , אני ממליך לך על שתי אופציות. : 1. אתה יכול לקחת קוביית פרספקס\מלבן כמו קוביית משחק, לשים קובייה כזו בכל אחד מארבעת הפינות שיש למארז ואז לקדוח את החורים וחבר את הברגים לתוך הקובייה.2. אתה יכול להשתמש בזווית משולשת או שתי שוויות 90 מעלות פשוטות כדי לחבר את קירות המארז אחד לשני.וד"א הזווייות שאתה רוצה להכיו לא טובות בגלל שבתוך הזווית הגדולה מהפרספקס יש זווית קטנה מברזל שתפריע לך בחיבור הזוויות למארז .הזוויות יתנדנד לך בגלל הפרשי גבהים ולא תצליח לחבר את הברגים.
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר בקרוב אבא שלי יביא לי את הריבועים של הפרספקס וכנראה בעזרת השם ושהכל יהיה טוב אני משיג ביום רביעי במפגש את הלדים ואת הכרטיס מסך והספק תודה לרומן (re5pect
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר --עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון--עידכון-- Here IS The Stuf ספק+כרטיס מסך+20 לדים מרומן (12 כחולים 6 לבנים 1 יו וי ועוד 1 וואנאבי יו וי הנה לקחתי חתיכת פרספקס ואז חיברתי את הכל ביחד לקח קצת זמן אבל הצלחתי... הנה עשיתי גם חורים לסידי רום של ההדלקה ושל המגירה שיוצאת של הסידי עכשיו אני צריך לעשות חורים לכרטיס מסך ויציאות שמע יואסבי מיקלדת עכבר ולשים את הצד הרביעי
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים נראה ממש יפה אבל רק שני דברים: בסידי נראה לי שיהיה קשה ללחוץ על הכפתור והוא צריך שיוף (מן הסתם).. בהצלחה בהמשך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.