פורסם 2005 ביולי 1620 שנים הכל יפה אבל לא שווה לך לעשות אולי מן קוביות לפינות לי אושית נדמה שיהיה לך טוב יותר?ויחזיק טוב יותר....
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מחבר הכל יפה אבל לא שווה לך לעשות אולי מן קוביות לפינות לי אושית נדמה שיהיה לך טוב יותר?ויחזיק טוב יותר.... איפה אני יכול למצוא כאלו?
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים נראה טוב! ד"א אתה לא חייב קוביות אתה גם יכול ליצור משלושים שיהוו מעין זוויות
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר היה לי סוס טרויאני במחשב : \ עד שהוצאתי אותו היתי עצבני מוות אז לא עשיתי ממש דברים בקשר למודינג... אני צריך לקחת ברגים יותר קטנים למה האלה היו יותר מידי ארוכים ואני לא צריך כאלה ארוכים זה סתם הורס.. אתמול התחלתי לעשות חלון להארד דיסק של 7 ג'יגה או משהו כזה... הנה התמונות... זה הארד דיסק המיכסה של הארד דיסק באמצע שאני חותך אותו המיכסה כמעט גמור... והנה הוא גמור רק לא צילמתי אותו אחרי זה גם עיגלתי את הפינה שייפתי שלא יהיו גראדים ויצא לי קצת עקום אבל לא נורא... עכשיו אני צריך לשים את הפרספקס או משהו לאדע עוד לא החלטתי מה עושים... ואני עדין לאדע איזה עיצוב כדאי לי לעשות (צבעים ונושא של המארז) אז למי שיש רעיונות יפים בבקשה...
פורסם 2005 ביולי 2420 שנים אחי יצא מעולה באמת מעל הלב רק טיפה שיופים וזהו :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.