פורסם 2005 ביולי 820 שנים לא שווה לך לעשות כאלו דברים לחבר שלי קרה אותו הדבר ולי התפוצץ הספק ושרף את המחשב כולו.
פורסם 2005 ביולי 820 שנים אכן טעיות קורות ומטעויות לומדים....בחיים, בחיים, בחיים, לא משנה מה, אל תעביר רכיב חשמלי ל 110V כשהוא מחובר לחשמל...תגיד תודה שהוא לא התפוצץ לך בפנים(זה קרה לחבר שלי).בכל מקרה, בקשר לתאורה, הלדים האלה נראים חלשים ובטח שלא יספיקו בשביל להאיר מארז.....בוא אלי בפרטי או באיסי ואני יארגן לך לדים על רמה....
פורסם 2005 ביולי 820 שנים מחבר אתה צוחק עלי? לא יצליחו להאיר מארז? לך לגלריה שלי תיראה את המערכת סטראו זה חצי מהאורות שהראתי פה...ובקשר לספק הוא בכלל לא היה מחובר לחשמל..
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר טוב אז היום אני יקבל את המשלוח שהזמנתי ליועוד מעט אני יזמין גם לדים ואולי גם ספריי ליצבוע את המאווררים אז רציתי לדעת אם תוכלו להביא לי כמה מדריכים על..1.חיבור לדים לספק (איזה נגדים צריך איך לחבר איפה (+) איפה (-) קיצר מדריך מובן כי לא מצאתי ממש מובן...2.מדריך לצבוע את המאוורר שהוא לא יתקלקל3.איך לחבר את המאוורר למה פעם שעברה נשרף לי הספק בגלל חוסר נגד! ואיזה נגד אני צריך..
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים 1. יש על זה מדריך באתר2. אתה מוציא תפרופלו של המאורר וצובע אותו מחזיר וזהו3. מאורר לא צריך נגד!מחבר אותו למולקס וזהו
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים אין לי במאווררר מולקס זה מאווררר מכל מיני מקומותמה?תסביר יותראו תביא תמונה
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים יפה!הפרספקט לא עבה מידי<?כמה לאדים יעשו אותו מגניב לגמרי אני ממליץ על ירוק
פורסם 2005 ביולי 1520 שנים מחבר טוב אז בגלל שיש לי קורס קיץ והיתי חולה קצת אז עצרתי את הפרויקט אבל היום המשכתי וגיליתי שהכרטיס מסך הרוס איפה אני יכול להשיג כרטיס מסך בזול שיתאים לרכיבים שלי? הכלים הדרושים מה מחברים? את הדפנות של המארז ניסיון חיבור עשיתי שקע קטן כדי שכל הבורג יכנס ולא יבלוט החוצה הנה כמעט כלום לא בולט חוץ מאיזה 1 נ"מ אבל זה היה רק ניסיון.. ועכשיו לדבר האמיתי-עקב השעה המאוחרת הפסקתי את העבודה כדי לא להרעיש לשכנים... עד לפעם הבאה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.