פורסם 2005 ביולי 520 שנים טוב אז מי שיודע ומי שלא אני בונה מארז למחשב הישן שלי מארז מפרספקס וכל רעיון יעזור כל רעיון לתמונה יעזור לי... התחלתי את הפרויקט אתמול 4.7.05 נהרס לי כרטיס הזיכרון אז מצטער היו כמה תמונות רישוניות אבל כבר אין אותן : \ טוב דבר ראשון קיבלתי את הפרספקס שלי התחלתי לחבר את הלוח אם שלי ראיתי שהוא קצת עקום אז עשיתי לו הרמה מתחת עם קוביות קטנות שעשיתי מפרספקס בעובי 0.5 ס"מ כדי לחבר את הלוח אם לפרספקס בצורה טובה.. מה שלמטה זה הפרספקס ויש את הקוביות שזאת ההגבהה הנה 7 נקודות החיבור בין הפרספקס ללוח אם הנה מאחורה... מצפה לתגובות תיקונים והערות תודה... --===עידכונים===-- ע"מ 3 תגובה 27 ע"מ 4 תגובה 38 ע"מ _ תגובה _ ע"מ _ תגובה _
פורסם 2005 ביולי 520 שנים בהצלחה.. מארזי פרספקס תמיד נראו טוב מקווה שתתן לשלך קצת ייחודיות מחכה לעידכונים הבאים..
פורסם 2005 ביולי 520 שנים אחלה של התחלה אממ בקשר לרעינות אין לי ספציפי אבל מה שכן,אני לא יודע אם הרבה יודעים פה אבל למי שלא יודע פרספקס יכול לשנות צורה תוך-כדי חימום!אתה לא צריך מעלות כל כך גבוהות אבל את המקס של התנור הביתי שלך....לכן ההצעה שלי אולי תבנה צורה מעניינת עם הפרספקס!בהצלחה בהמשך night-fire
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר בקשר לחימום כן אני מכיר את השיטה אבל אין לי ממש איך לשלב את זה כי בערך הרוב כבר מתוכנןובקשר לכרטיס מס אין לי מושג אבל הוא ישן לפני יותר מ6 שנים...
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר נכון הוא באמת לא צריך איורור טוב אני שם לו רק מאורר אחד בנוסף לזה שיש לספק... טוב אז ככה עכשיו התוכנית שלי זה לחבר את הספק למארז איך אני עושה את זה? ככה.. בצד ימין יש את האדום הזה וגם בצד שמאל אמור להיות את האדדום הזה זה מסמל את הפרספקס 6 מ"מ והירוק מסמן פרספקס של 5 מ"מ הירוק מחתר למארז ולאדום וככה זה יוצר מין בית למארז כדי שהוא לא יזוז ומקדימה אני יחבר את הברגים של הספק כדי שממש לא יזוז..
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר לתאורה אני ישתמש בלד כחול לבן ונורות אדומות שיכולות להחזיקה מעמד ב12 וולט הנה תראו בתמונה אני רק צריך להוציא מהם כמה חלקים מכוערים לקחתי את הנורות ממכונית על שלט ישנה שלי.. ובבקשה אם למישהו יש מדריך איך לחתוך את הארד דיסק יענו לעשות בו חלון שיביא לי תודה...
פורסם 2005 ביולי 720 שנים נחמד מאוד!בהצלחה בהמשך!לא ממולץ לעשות חלון להארד כי זה יכול להרוס אותו...מתי שאתה פותח אותו אז נכנס אבק שאתה לא רואה וזה יכול להרוסזה ממש מוד יפה אבל קצת מסוכן חחחבהצלחה בהמשך!
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר שיטטטטטטטטטטטטט לאאאאאא שיט שיט נשרף לי הספקקקחיברתי אליו מאוררר קטנצ'יק ואז החשמל בחדר כבה ולא היה חשמל ולא שמתי לב אז חשבתי שיט הוא נדפק לי ואז מ230 וולט העברתי ל110 ובום לאאאאעכשיו אני צריך לקנות חדש בזול איזה פאק
פורסם 2005 ביולי 720 שנים באסה..ד"אאם אתה עדיין רוצה - אתה יכול לעשות חלון לסתם HDD ישן..שאפילו לא יהיה מחובר למחשב, שיהיה רק ליופי (או לחילופין- לעשות מה שאני רציתי לעשות ולא הוצאתי לפועל, לבנות תיבה מפרספקס שתשתלב בכלובי הכונניםותכיל גלגלש"ים למיניהם, מנורות וכו'..זה יראה יפהתוכל לשים שם אף איזה מעגל (נגיד ללדים אם תרצה..)בקיצור, יפה ושימושי
פורסם 2005 ביולי 720 שנים שיטטטטטטטטטטטטט לאאאאאא שיט שיט נשרף לי הספקקקחיברתי אליו מאוררר קטנצ'יק ואז החשמל בחדר כבה ולא היה חשמל ולא שמתי לב אז חשבתי שיט הוא נדפק לי ואז מ230 וולט העברתי ל110 ובום לאאאאעכשיו אני צריך לקנות חדש בזול איזה פאקמסכן,לא נורא!למה לעזעזל העברת מ 230 ל 110?כנראה זה מה ששרף לך את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.