פורסם 2002 ביולי 2623 שנים ש לי geforce 2 MX 200 לפני שהורדתי את המשחק america's army השתמשתי בגירסת דרייברים מאוד ישנהוכל המשחקים עבדו לי די טוב (רובם אפילו טוב מאוד)בהתחלה המשחק (america's army) לא עבד לי וזה תוקן כשהורדתי את הדרייברים החדשים של nvidiaגירסא 29.משהו (לא זוכר)ברוב המשחקים הביצועים שופרו / נשארו אותו דברהבעיה היא במשחק 1 - GTA 3 שלפני שהתקנתי את הדרייברים פעל בסדר (לאט אבל אפשר היה לשחק ברז' נמוכה)עכשיו המשחק בקושי עובד ( 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשניה , 3 שניות הוא פועל טוב ונתקע לשנייה וכו'... )הבנתם את העיקרוןהשאלה שלי היא אם בטוח שהמצב ישתפר בגירסת דרייברים פחות חדשה?והאם בטוח שהמשחק שגללו הורדתי את הדרייברים ימשיך לעבוד?איזה גירסאות דרייברים יותר ישנות יש (ומאיפה אפשר להוריד)?ועוד דבר - אם אני רוצה להתקין גירסת דרייברים ישנה יותר אני צריך להסיר קודם את הגירסא החדשה?ד"א - יש לי windows ME אם זה משנה משהו (חוץ מזה שזה אומר שיש לי ווינדווס דפוק ;D ;D)
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים שאלה !! התקנתנה דרייברים שהורדתה מהאתר של NVIDIA (חוקיים) או משהו שמישהו הכין או משהו כזה ! ?
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים תנסה אולי להתקין את הדרייברים מחדש - אם לא עוזר, אז תמחוק את המשחק ותתקין מחדש. זה אמור לעזור.... :saint:
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים יש כבר דרייברים יותר חדשים משלך גירסה 30.XX תוריד אחד מהם ורק שתדע שווינדוס ME הוא לא הכי מוצלח ( מניסיון ).
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים יש פאצ'ים שמתקנים כל מיני בעיות עם תפנה אליי באיסיקיו אוליי אני יוכל לעזור לך
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים הוינדוס ME הזה הוא פשוט דראק!למה אתה רוצה ללכת על דרייברים ישנים?תוריד מהאתר של NVIDIA את ה 29.42 ואוליי זה יעזור ( זוהי הגירסה האחרונה)
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר הגירסא שאני מדבר עלייה היא האחרונההורדתי את הדרייברים הרשמיים מהאתר של nvidiaהתקנתי אותם פעמיים וזה לא שינה כלום התקנתי את המחשק מחדש - וזה לא שינה כלוםמה עוד אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?בקשר ל - patchs - ה - patch היחיד שראיתי הוא לדרייברים של win XP שהיתה איתם איזה בעיה בהתחלהמישהו יכול להגיד לי אם הוא ראה במקרה גם פאטץ' לזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.