עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי לוח של אסוס

Featured Replies

פורסם

קניתי את הלוח הזה

P4P800 E-DELUXE

http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=177&modelmenu=1

הרכבתי אותו והכול יחסית בסדר יש לי כמה בעיות :

1. שאני נכנס למנהל התקנים בלוח הבקרה הוא מראה לי סימן שאלה (מסמל שזה לא מותקן) על "בקר RAID" ?

2. שומעים שאני מכניס דיסק וגם בהארד דיסק יש תתופעה שהכונן מתחיל לקרוא אותו ואז מפסיק ואחר כמה שניות עוד פעם מתחיל

וגם בהארד דיסק יש מין תקיעות קטנות כאלה (מורגש גם בווינדוס) למה?

3.שהמחשב עולה יש לי בדיקה כזאת מוזרה שסורקת את כונני הIDE לכמה שניות ואז הוא אומר לי שלא נמצאו והביוס לא הותקן ואחרה כמה שניות האלה

הווינדוס עולה רגיל מה זה ?אפשר לבטל את זה?

פורסם

קודם וכל מזל טוב על הלוח החדש.. :xyxthumbs:

דבר שני הלוח הוא במאת אחלה של לוח אתה עוד תהנה ממנו!...

עכשיו לתשובות.. ;D

1.זה בגלל שהדרייבר של הבקר raid לא נימצא בדיסק אלה צריך להוריד אותו מהאתר של אסוס!!

2.בקשר לזה אחי יכול להיות שההרדיסק שלך פשוט הלך?....

3.הבדיקה שהמחשב עושה\(שלוקחת מלא זמן ופשוט מעצבנת!! ) מחפשת הרדיסקים שמחוברים ליציאת raid ולאחר שהוא לא מוצא אז הוא רושם לך שלא נימצאו ושהביוס לא מותקן וכו וכו!. בכול מקרה בשביל לבטל את כול הסיפור של בעייה 1 ובעייה 3 (זאת) אתה צריך להיכנס לביוס ו:

ללחוץ פפעם אחת ימינה לרדת 4 פעמים למטה..ללחוץ אנטר לרדת ואז תירהא בשורה הראשונה או השנייה אפשרות בשם RAID ומעלייה יש אפשרות של הפעלה או ביטול!.. אז פשוט תבטל שמור את ההגדרות וזהו הכול יסתדר!..

מקווה שעזרתי

יחיאל

פורסם

תגיד אחי יש לי שאלה האם הוא טוב לoc תודה אלי! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ומזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי קישור אולי לדרייברים ותודה על התשובות המדויקות

ולגבי השאלה של הOC נראה לי שהוא בנוי לOC כי יש אפשרויות כאלה בביוס ואפילו אני קיבלתי אותו עם טיפה טיפה OC

FSB של 801.82

אז המעבד רץ לי על 3006 במקום 3000 חח נחמד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים