פורסם 2005 ביולי 520 שנים קניתי את הלוח הזהP4P800 E-DELUXEhttp://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=177&modelmenu=1הרכבתי אותו והכול יחסית בסדר יש לי כמה בעיות :1. שאני נכנס למנהל התקנים בלוח הבקרה הוא מראה לי סימן שאלה (מסמל שזה לא מותקן) על "בקר RAID" ?2. שומעים שאני מכניס דיסק וגם בהארד דיסק יש תתופעה שהכונן מתחיל לקרוא אותו ואז מפסיק ואחר כמה שניות עוד פעם מתחיל וגם בהארד דיסק יש מין תקיעות קטנות כאלה (מורגש גם בווינדוס) למה?3.שהמחשב עולה יש לי בדיקה כזאת מוזרה שסורקת את כונני הIDE לכמה שניות ואז הוא אומר לי שלא נמצאו והביוס לא הותקן ואחרה כמה שניות האלה הווינדוס עולה רגיל מה זה ?אפשר לבטל את זה?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים קודם וכל מזל טוב על הלוח החדש.. דבר שני הלוח הוא במאת אחלה של לוח אתה עוד תהנה ממנו!... עכשיו לתשובות.. ;D 1.זה בגלל שהדרייבר של הבקר raid לא נימצא בדיסק אלה צריך להוריד אותו מהאתר של אסוס!! 2.בקשר לזה אחי יכול להיות שההרדיסק שלך פשוט הלך?.... 3.הבדיקה שהמחשב עושה\(שלוקחת מלא זמן ופשוט מעצבנת!! ) מחפשת הרדיסקים שמחוברים ליציאת raid ולאחר שהוא לא מוצא אז הוא רושם לך שלא נימצאו ושהביוס לא מותקן וכו וכו!. בכול מקרה בשביל לבטל את כול הסיפור של בעייה 1 ובעייה 3 (זאת) אתה צריך להיכנס לביוס ו: ללחוץ פפעם אחת ימינה לרדת 4 פעמים למטה..ללחוץ אנטר לרדת ואז תירהא בשורה הראשונה או השנייה אפשרות בשם RAID ומעלייה יש אפשרות של הפעלה או ביטול!.. אז פשוט תבטל שמור את ההגדרות וזהו הכול יסתדר!.. מקווה שעזרתי יחיאל
פורסם 2005 ביולי 520 שנים תגיד אחי יש לי שאלה האם הוא טוב לoc תודה אלי! :xyxthumbs: :xyxthumbs: ומזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר אתה יכול להביא לי קישור אולי לדרייברים ותודה על התשובות המדויקותולגבי השאלה של הOC נראה לי שהוא בנוי לOC כי יש אפשרויות כאלה בביוס ואפילו אני קיבלתי אותו עם טיפה טיפה OC FSB של 801.82אז המעבד רץ לי על 3006 במקום 3000 חח נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.