עבור לתוכן

האם צריך להתקין Driver לכונן קשיח Sata כדי שהמחשב יזהה אותו בהתקנה של Windows XP

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת...

פורסם

ממש ממש לא!

אממ בכלל לא צריך שום דבר,הוא אמור להיות מזוהה...

אם מישהו יגיד לך אחרת תכתוב פה..

פורסם

זה בדרך כלל עושה בעיות ב Boot של המחשב... אם זה דיסק חדש יחסית (ההתקנה, לא הקשיח) אני חושב שזה יעבוד... אין לי מושג מיוחד בזה אבל אני מכיר מישהו שסיפר לי שהיה צריך להזמין טכנאי כדי להתקין את הווינדוס במיוחד...

ממש ממש לא!

למה אתה בטוח כל כך? תמיד אומרים שבהתקנה של ווינדוס עם כונן SATA צריךלהכנים פלופי עם הדרייברים וללחוץ F6 או משהו

פורסם

הנה:

היום אני קיבלתי את המחשב שלי.

אחרי שחיברתי את המסך, והדלקתי את המחשב, הופיע לבערך 10 שניות מסך שאומר SATARaid בלה בלה בלה. ואז שואל אם אני רוצה להתקין דריבר.

אני קיבלתי שני דיסקטים שבאחד רשום sata image raid משהו כזה. בשני רשום NVIDIA sata driver משהו כזה.

אין לי מושג באיזה מהם להשתמש. בכל מקרה, אחרי 10 שניות שזה יוצא אוטומאטית מהמסך שמבקש את הדיסקט, הגעתי למסך אחר שנותן מידע על כל המחשב ולבסוף מבקש דיסק מערכת כדי לאתחל ממנו. באותו מסך רואים למעלה IDE... ATA וכו'... (כאן לא מוזכר SATA אלא ATA בלבד.)

מה זה אומר? בכל מקרה אין לי כונן דיסקטים אבל מה שתכננתי לעשות זה להוציא את הFLOPPY מהמחשב הישן, לחבר למחשב החדש, להתקין דריבר, להוציא FLOPPY, ולהמשיך בחיי.

נראה לי זה עדיף על פני התקנת ווינדוס ואז בדיקה האם המערכת כן זהתה SATA או לא...

פורסם
  • מחבר

ממש ממש לא!

כולם אומרים אחרת...

פורסם

[ltr]if you want to install windows on a SATA HDD you have to have the drivers on a floopy. just copy all the important files from the driver CD to a floopy or if it comes on a floopy then your work's done.[/ltr]

פורסם

הכל תלוי בלוח-אם , לוחות-אם "ישנים" יותר צריך דרייבר כדי להתקין מערכת הפעלה

בלוחות-אם היותר חדשים אין צורך בדרייבר

פורסם

מה הלוח שלך?

פורסם

שלי:

msi neo 4 platinum nforce 4 ultra

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים