פורסם 2005 ביולי 320 שנים אהלן חברה..החלטתי לבנות מארז סופ-ר שקט מעץ! יש לי ידע וניסיון רב בנגרות "חובבנית"..בתוך המארז אני אשלב את החריטה "הזקנה" שלי:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=78826.30יש משו שאני צריך לדעת על איך לבנות מארז עצמאית?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים יש משו שאני צריך לדעת על איך לבנות מארז עצמאית? אממ, שעץ לא מוליך חום ולכן תצטרך לשים הרבה מאווררים..= הרבה רעש ולא הייתי קורא לזה SILENT ;D... בכל אופן, שיהיה בהצלחה .
פורסם 2005 ביולי 320 שנים קודם בהצלחה בפרוייקט וכמו שאסף אמר עץ שומר בתוכו חום אז שככה תצטרך לשים הרבה מאוררים שיכניס למארז אויר קר ויוציא את החם תמיד תוכל לעשות פאן באס למקרה שיש הרבה רעש בהצלחה!
פורסם 2005 ביולי 320 שנים נשמע נחמד אתה תשים גם דגש על עיצוב (חלונות, תאורה וכו') או רק שקט? המארז יהיה גדול או קטן? לאיזה שימושים? איך אתה מתכוון לבנות אותו? תפרט קצת (וגם כמה תמונות לא יזיקו)
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר בקשר לתגובות.. כן אני הולך לבנות אותו מחר אני קופץ לאייס/הום סנטר ובודק עצים וכו.. כל מארז שלא יאוורר יתחמם.. אין כרגע תמונות.. אם יתקדם יפה אני אולי אכניס גם מוצרי מודינג אחרים.. תאורה וכו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.