פורסם 2005 ביוני 2720 שנים שלום ,הייתי מאוד מעוניין להתחיל ללמוד את התוכנה flash mxאני הולך היום לקנות ספר כדי להתחילורציתי רק לדעת אם הספר שלהוצאת פוקוס http://www.focus.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=1&pid=239-391הוא ספר בסדר כדי להתחיל ללמוד וללמוד ברמה טובה ... לא רק את הבסיס..אם קיים ספר אחר של הוצאת אחרתאשמח לקבל את השםבתודה רבה,לירן,
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אנשים בבקשה אם מישהו יכול לענות כולה שאלתי אם הספר הזה טוב ושווה ללמוד דרכו את התוכנה זהו לא משהו מסובך....
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים אני לא אהבתי את הספרים של פוקס.לדעתי הוד-עמי מסבירים טוב יותר.אתה יכל לקנות ספרים מתצוגה במחיר מוזל אבל לרוב הם מגיעים כמו חדשים.
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אוקיי תודה לךמה הכוונה מתצוגה מחנויות אתה מתכוון ?לא אכפת לי גם יד-שניה אין ממש הבדל זה כולה ספרהאמת שאני כרגע באתר של הוד-עמי ואני לא רואה שםספר על פלאש.....רק על action script שזה לא מלמד את כל הבסיס וכל זה
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים כנס לאתר של הוד-עמי.בחלק מהספרים אתה תראה כפתור של ספר מתצוגה או מחיר של ספר מתצוגה.הוא יותר זול.רשום להם באתר בדיוק מזה אומר.כל הספרים שלי הם ספרים מתצוגה ונראים כמו חדשים.
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר כנס לאתר של הוד-עמי.בחלק מהספרים אתה תראה כפתור של ספר מתצוגה או מחיר של ספר מתצוגה.הוא יותר זול.רשום להם באתר בדיוק מזה אומר.כל הספרים שלי הם ספרים מתצוגה ונראים כמו חדשים.כן ראיתי את זה ... תודהלא נראה לי אבל שהספר שיש להם על פלאש יוכל לעזור ליאבל תודה על הטיפ זה באמת יותר שווה
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים לירן, מותקנת אצלך במחשב התוכנה Macromedia Flash MX? אם כן, אז אתה יכול אולי לעזור לי בבקשה בנושא הזה Macromedia Flash Player 7 - Standalone Version? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.