פורסם 2005 ביוני 2520 שנים אוקיי החלטתי לפתוח מדריך על טכניקה מאוד ידועה בעולם הפירסום טכניקה מאוד מגניבה שאבא של חבר שלי לימד אותי הערה: המדריך הזה פורסם בפורום עיצוב בgamer ואני הוא זה שכתב אותו אז ככה הטכניקה היא שילוב טקסטורה בעצמים בעזרת פוטושופ למשל הנה התמונה שעליה עבדתי כשהוא הסביר לי לאחר שילוב עם טקסטורה של חמניות יצא לי ככה ועכשיו למדריך פתחו תמונה של אובייקט (רצוי כהה)בפוטושופ תצרו סביבו את הבחירה הזאת (זה עםהנמלים האלה) בדרך הנוחה לכם אני השתמשתי lasso tool פתחו את תמונת הטקסטורה וגררו אותה לתמונת האובייקט בעזרת הMOVE TOOL (חץ קטן בצבע שחור עם צורת חץ הזזה של ווינדוס לידו) כך שתכסה את כל האובייקט תלחצו על לשונית הPATHS לחצו CTRL וסמנו את הציור שיש שם סמנו את שכבת הטקסטורה ותבחרו בפקודה הזאת LAYER ADD LAYER MASK REVEAL SELECTION זה מה שאמור לצאת סמנו את שכבת הטקסטורה וכנסו לבלנדינג אופשנס(LAYER<LAYER STYLE) למטה יש מעיין פס כזה עם שני משולשים תלחצו ALT ותזיזו את החלק השמאלי של המשולש הימני תזיזו אותו עד שיש אזורים קצת כהים בציור ואז תזיזו את זהמעט ימינה אחרי זה תלחצו ALT ותזיזו את החלק הימני של המשולש השמאלי עד שתראו כתמים מוזרים על החפץ ואז תחזירו את זה קצת שמאלה זה מה שיצא לי מי שרוצה להפוך את זה לקצת יותר מציאותי יכול לעשות זאת כך: בסוף כל התהליך הנ"ל שכפלו את שכבת הטקסטורה באמצאעות התפריט LAYER>DUPLICATE LAYER ושנו את שיטת השילוב (באמצעות הריבוע הקטן האמצעי בצד ימין בלשונית LAYERS) לSCREENוקבעו ערך של 30% CAPTILITY (שנמצא באותו ריבוע) אחרי זה שכפלו את שיכבת האובייקט (באמצעות אותה פקודה שנמצאת בתמונה למעלה) ואז לכו ל IMAGE ADJUST DEASTURATE תעלו את השיכבה לראש חלון השכבות (החלון המרובע האמצעי בצד ימין) ושנו את שיטת השילוב לSCREEN וCAPTILTY ל30% זהו סוף המדריך הנה התוצאה מקווה שהחכמתם ושהמדריך מוצא חן בעיניכם דרך אגב אני חדש פה זו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים לא שימושי במיוחד אבל מגניב רצח!!!! למה לא שמת בתראד שעשיתי לפני שתי דקות? :kopfpatsch: לא נורא..
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר תגידו מה זה הכוכבים האלה בצד?איך אני יכול שיהיה לי 5 כאלה?ואיך אני שם תמונה כזאת כמו שיש לכולם?
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים לא מתאים לפה אז אני יעשה את זה קצר:ה"כוכבים" האלו הם "דרגות" בפורום כל פעם שאתה עולה דרגה למשל אחרי שאתה כותב 250 הודעות אתה עולה דרגה וככה גם הכוכבים...אני מקווה שהתכוונת לכוכבים האלה חחח...עריכה:בקשר לחתימה ("התמונה הזאת שיש לכולם") אתה עולה לראש העמוד ואז יש לך סרגל כלים כזה אז יש שם כפתור כזה שכתוב עליו פרופיל,אתה נכנס לשם ושם אתה מכניס את הכתובת של החתימה שלך..מקוה שהבנת אם לא אני ישלח לך הודעה בפרטי איך עושים את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.