פורסם 2002 ביולי 2423 שנים איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת??לי ישמערכת הפעלה MEולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: זה ממש לא כבל של מדפסת. אם תחבר כבל מדפסת, או ליתר דיוק כבל מאריך של מדפסת ... תשרוף את 2 לוחות האם. מה שלמעשה אתה צריך זה כבל Laplink !!! הכבל מגיע 'זכר' מ-2 הצדדים שלו והוא מתחבר אל יציאת המדפסת. תחילה עליך להגדיר ב-2 המחשבים את יציאת המדפסת שלך כיציאה Bidirectional או כפי שהיא מופיעה ברוב הלוחות החדשים, כיציאת ECP/EPP. לאחר מכן עליך להכנס אל: Start -> Programs -> Accessories -> Communication -> Direct Cable Connection במידה ואין לך את האחרון, תצטרך להכנס אל לוח הבקרה, אל הוספת תוכניות, ולהוסיף אפשרות זו תחת Communiction. כעת נשאר רק לקבוע מי הוא האורח ומיהו המארח , ו ... זהו, במידה ואחד התיקיות נמצא בשיתוף, תוכלו להעביר דרכה חומר. בהצלחה.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים אם אתה רוצה הסבר פשוט לחיבור 2 המחשבים לשם העברת מידע דרך הווינדוסצור איתי קשר דרך הודעה בפורום ואני אתן לך הסבר מקיף מה עליך לעשותאני פשוט מתעסק הרבה בחיבור מחשביםוברשתות
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים אם אתה רוצה הסבר פשוט לחיבור 2 המחשבים לשם העברת מידע דרך הווינדוסצור איתי קשר דרך הודעה בפורום ואני אתן לך הסבר מקיף מה עליך לעשותאתה יכול או לישלוח הודעה פרטית או הודעה כללית בפורוםאני פשוט מתעסק הרבה בחיבור מחשביםוברשתות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.