פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מה שמביאים מהאתר של מייקרוסופט זה הבטא ... למישהו יש את המלא שהוא בטוח שהוא מלא ? תודה אני ממש חייב ...
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים אחי?מה קרה לך?תקרא חוקים ותמשיך להנות מהפורום כי אם תמשיך להודעות כאלו לא יעזרו לך...
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר אחי?מה קרה לך?תקרא חוקים ותמשיך להנות מהפורום כי אם תמשיך להודעות כאלו לא יעזרו לך...מה לא עשיתי טוב ? באמת אני שואל ... ? :-X
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מה לא עשיתי טוב ? באמת אני שואל ... ? :-Xכמו שאתה קונה לוח אם, וכרטיס מסך, וזיכרון ועכבר, ככה אתה קונה גם WINDOWS.. מה לא ברור בזה ?
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר כמו שאתה קונה לוח אם, וכרטיס מסך, וזיכרון ועכבר, ככה אתה קונה גם WINDOWS.. מה לא ברור בזה ?סבבה ... אני אישית לא חושב שווינדווס צריך לעלות 800 שקל אבל זאת דעתי. תודה בכל מקרה.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים אני מסכים איתך וזה לא שכל האנשים בפורום הזה לא מורידים דברים, אבל לכל מסגרת שאתה רוצה להשתייך אליה יש חוקים. כדאי שתקרא אותם.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים כמו שאמרו לפני... מאוד רצוי שתקרא את חוקי הפורום לפני שאתה מציב אפילו עוד הודעה אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.