פורסם 2005 ביוני 2220 שנים שמתי את הדיסק אחרי שצרבתי אותו הפעלתי מחדש שמתי את הסידי בבוט שיעלה ראשון ... המחשב ממשיך ואז הוא כותב boot from CD וממשיך הלאה ומעלה את הווינדווס כרגיל ... מה אני עושה ? אני ממש בבעיה עם זה ... :kopfpatschתודה לכולם ...העליתי תמונה של מה שנכתב לי בצד ... אחרי השלב הזה המחשב עולה רגיל משום מה ...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים חחח אממ תגיד אתה במקרה לא מתקין אותו על מעבד 32ביט ?כי 64ביט מתאים רק למעבדים של 64ביט אי אפשר להתקין אותו על 32ביט
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים איך צרבת את הדיסק? גררת את הקבצים של ההתקנה וצרבת או שזאת הייתה תמונה עם קבצי הפעלה Bootable
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר טוב אז כמובן שיש לי 64 ביט ... ואיך צרבתי ? עשיתי ככה:הורדתי קובץ ISO של זה, פתחתי עם WINISO ואז נכנסתי לנרו, עשיתי add files והוספתי את כל מה שהיה בתוך התיקייה שנוצרה אחרי ה- winiso וצרבתי. אולי צריך לצרוב ישר את ה- ISO על הדיסק ? ככה כתוב בהתקנה של הטריאל:http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/isotocd.mspx
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים אתה צריך לצרוב תאיסו כמו שהואכאילו תכנס לנרו ותעשה OPEN ISO או משו כזה לא זוכר ,וזה יצרוב לך כבר . . .
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אתה מתכוון דרך nero image drive ? אתה יודע בדיוק איך עושים את מה שאמרת כי חבל לי לצרוב סתם דיסק ... תודה
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר יואווווווווווווו תודה רבההה אתה לא יודע איך עזרת ליייי ... אין עליך תודה רבה ! והנושא נסגר אפשר לנעוללל ! איזה כיף חחח ... !
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים לא ייאמן מה שהולך פה כשאני לא נמצא... אם מישהו לא מוצא לפחות 2 סיבות לנעילת הדיון הזה (פרט לבקשה של פותח הדיון), שיקרא שוב את חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.