פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אני חושב להתחבר אליהם ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרטנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים גם יקרה וגם לא מצדיקה את המחיר שהכתיבה...זאת הסיבה שאף אחד לא מתחבר אליה למעט פראיירים.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מחבר יקרה? בכלל לא! ראיתם בכלל את התעריפים שלה?א. http://users.tapuz.co.il/broadband/survey/showresults.aspב.http://www.actcom.co.il/services/?page=ADSLהשוו לחברות אחרות כמו 012 או נטויזיון ותראו...
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים בוא תקשיב לעצה ממישהו שהיה ב-90% מחברות האינטרנט... עכשיו מאיפה הבאת את הסקר הזה? נטוויז'ן הכי טובה שמה? נטוויז'ן אחרי אקוונט היא החברה הכי גרועה.. עכשיו בקשר לאקטקום הם באמת יקרים אבל היא ו-012 החברות הכי טובות מבחינת מהירות ו-012 יותר זולה.. אז תעשה את החשבון שלך..
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר תעשה את החשבון שלךאקטקום חבילת 0.5130 ש"ח (חצי שנה 85 ש"ח)012 חבילת 0.5145 ש"ח (חצי שנה 74 ש"ח)+ התחייבות???
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים לעומאת זאתאחרי כל הדברים הרעים שאמרתם כבר על IZ אינטרנט זהבאני מחובר בחבילה בה קיבלתי מודם פנימי במתנהאני משלם 57 שח לספק האינטרנט בהיתחיבות ל3 חודשיםו100 שח לבזק בהתחייבות ל6 חודשיםהגלישה מהירה...אני מוריד בעוד 73 בקאזה אפילו יותר (כן כן קאזה)והפינגים של מסיבת רשת... פשוט מדהים.בעיה אחתהמודם עושה צרות קצת עם כל מערכת הפעלה מתחת לWin 2000
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים גם יקרה וגם לא מצדיקה את המחיר שהכתיבה...זאת הסיבה שאף אחד לא מתחבר אליה למעט פראיירים.היא בכלל לא יקרה על מה אתם מדברים....נראה לי אתם מדברים על אקוונט...
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר אקטקום היא אולי אחת החברות הכי וותיקות ואמינות בתחום האינטרנט כי ראיתי שגם לפני הרבה זמן בתקופה של ה 56K שהמהירות שלה הייתה לפי ידעתי הכי גבוהה מכל הספקיות...בכל מקרה, אני מקבל תגובות מצוינות לגבי השירות שלה וגם לגבי המהירות.אבל עדיין אף אחד לא ענה לי על השאלות של המהירות הורדה ופינגים במשחקים.... :-\
פורסם 2002 ביולי 2823 שנים כנס לפורום רשתות פס רחב באתר של תפוז ( www.tapuz.co.il) ושם תוכל לראות בדיקות מהירות שאנשים מבצעים מידי יום ביומו ויש שם בין היתר לקוחות של אקטקום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.