עבור לתוכן

נגן MP3 עם לפחות 10-5 GB ב200 דולר.

Featured Replies

פורסם

דודים שלי טסים לח"ול בעוד כפחות מחודש והם אמרו שהם יקנו לי מה שאני רוצה עד 200 דולר.

עכשיו אני רוצה נגן MP3, משהו כמו IPOD שאוכל לאכסן עליו שירים וחיי סוללה ארוכים.

התקציב הוא 200 דולר אני רוצה נגן עם 5-20GB [שיהיה חיבור למחשב כמובן].

ואם אפשר גם לינק לחנות [נ.ב:הם יהיו בניו גירזי].

פורסם

פתחו על זה כל כך הרבה ת'רדים ואפילו אתרים שלמים, כדוגמא PVPM3.BIZ בקיצור אני אומר לך לעשות חיפוש...

אני מחר אמור לקבל מחו"ל את ה-ZEN של קריאטיב שקניתי ב-200 דולר בחנות בארה"ב לדעתי נגן מעולה ומומלץ מאד, יש אלו שמעדיפים את הH10 בגלל כל הפיצרים חסרי הערך שיש לו.

פורסם

אני ממליץ לך לקחת את ה-H10 הוא נגן פשוט מעולה לבן דוד שלי יש אותו.

יש חנות זולה של יהודים בניו יורק הנה לינק:

http://www.shopharmony.com/

פורסם

הוא אמר שהוא יהיה בניו ג'רזי.

אמנם גשר מקשר בין ניו ג'רזי וניו יורק, אבל שתי הערים האלה ביחד גדולות יותר מכל גוש דן, איזור ירושלים והנגב ביחד, אז לא יהיה חכם לתת לו חנות בניו יורק.

לH10 פיצ'רים חסרי ערך? לא הייתי אומר... תלוי מה אתה צריך.

לקריאטיב יש בעיות כמו: חוסר תמיכה בעברית, בעיה שמתעוררת עם חיבור האוזניות לאחר זמן מסוים של שימוש (ראיתי את זה אצל 2 חברים כבר), וגם אי יכולת של הצגת זמן מדויק של שירים ארוכים, כלומר שאם יש לך שיר של למשל 7 דקות, זה לא בטוח יציג את הזמן האמיתי שלו. (אני מדבר על הקריאטיב מיקרו). אני חושב שיש גם איזה ביקורת שלו בwww.tgp-il.net, אבל לא קראתי אותה.

בכל מקרה, הH10 הוא מכשיר מומלץ ביותר, שחוץ מזמן הבטריה שלו לפי דעתי הוא מושלם (יש לי אותו).

בקשר לאיפה אתה יכול לקנות, הMP3ים הם מכשירים מאוד נמכרים בארה"ב, ואין לי ספק שתוכל למצוא כל מכשיר שתרצה בחנויות אלקטרוניקה בניו ג'רזי, שגם הן נמצאות שם בשפע :)

מקווה שעזרתי לך.

אה, כן, עריכה: אם אתה בכל מקרה מגיע לניו יורק, יש שם חנות שמנוהלת על ידי חרדים, שהיא די זולה. הם יוכלו אפילו לתת לך שירות בעברית (מנסיון). היא נקראת b&h ואני לא ממש זוכר איפה היא ממוקמת במנהטן, אבל זאת חנות ענקית, עצומה. משהו בגודל של קניון ממוצע בארץ, והיא כולה רק למכשירי חשמל.

http://www.bhphotovideo.com

פורסם

גם אני ממליץ על ה-H10.

וב-tgp-il.net יש ביקורת על שתי המכשירים.

פורסם

הם מיתאחסנים אצל קרובים אז לעשות מישלוח זה ממש לא בעיה.

אבל אזיה כדאי לי לקנות ולמה? ראיתי היום MINI IPOD בצבע ירוק 4 GB אהבתי אבל מה עם ה H10?

[אה ואיכות הסאונד מאוד חשובה לי!]

פורסם

נמחק

פורסם

איכות הסאונד של ה-H10 מעולה וההבדל בין המיני איליו הוא מינורי ואני לא מאמין שתשמע הבדל...

רק מישהו ששמע את שניהם ידע להאריך מה יותר טוב וגם אז שמיעה היא בעיני השומע כאילו שכל אחד יכול לחשוב שונה.

פורסם

הוא אמר שהוא יהיה בניו ג'רזי.

אמנם גשר מקשר בין ניו ג'רזי וניו יורק, אבל שתי הערים האלה ביחד גדולות יותר מכל גוש דן, איזור ירושלים והנגב ביחד, אז לא יהיה חכם לתת לו חנות בניו יורק.

לH10 פיצ'רים חסרי ערך? לא הייתי אומר... תלוי מה אתה צריך.

לקריאטיב יש בעיות כמו: חוסר תמיכה בעברית, בעיה שמתעוררת עם חיבור האוזניות לאחר זמן מסוים של שימוש (ראיתי את זה אצל 2 חברים כבר), וגם אי יכולת של הצגת זמן מדויק של שירים ארוכים, כלומר שאם יש לך שיר של למשל 7 דקות, זה לא בטוח יציג את הזמן האמיתי שלו. (אני מדבר על הקריאטיב מיקרו). אני חושב שיש גם איזה ביקורת שלו בwww.tgp-il.net, אבל לא קראתי אותה.

בכל מקרה, הH10 הוא מכשיר מומלץ ביותר, שחוץ מזמן הבטריה שלו לפי דעתי הוא מושלם (יש לי אותו).

בקשר לאיפה אתה יכול לקנות, הMP3ים הם מכשירים מאוד נמכרים בארה"ב, ואין לי ספק שתוכל למצוא כל מכשיר שתרצה בחנויות אלקטרוניקה בניו ג'רזי, שגם הן נמצאות שם בשפע :)

מקווה שעזרתי לך.

אה, כן, עריכה: אם אתה בכל מקרה מגיע לניו יורק, יש שם חנות שמנוהלת על ידי חרדים, שהיא די זולה. הם יוכלו אפילו לתת לך שירות בעברית (מנסיון). היא נקראת b&h ואני לא ממש זוכר איפה היא ממוקמת במנהטן, אבל זאת חנות ענקית, עצומה. משהו בגודל של קניון ממוצע בארץ, והיא כולה רק למכשירי חשמל.

http://www.bhphotovideo.com

טוב שלא הגזמת

פורסם

מה המחיר של שניהים? אני יודע של האיפוד זה 180 אבל מה של יH10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים