עבור לתוכן

Creative EMU-0404 - איך הוא?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להביא במקסימום 100$ כרטיס קול מארה"ב, לשימוש עם מערכת 2.1 של אלטק לנסינג MX5021, אני שומע מוזיקה 80% מהזמן, אז מקסימום איכות למוזיקה, סרטים ומשחקים פחות חשוב.

חשוב גם שתהיה אפשרות להקלטה איכותית מLINE-IN (למשל לחבר למגבר של גיטרה לצורך הקלטה).

אם יש כרטיס יותר טוב, עם תאימות ל5.1 (לא חשוב כ"כ), שמתאים לדרישות ושיריץ אוזניות כמו שצריך, אשמח לקבל המלצה..

תודה מראש

פורסם

להשמעה הוא טוב אבל אני חושב שלהקלטה הרבולושיין יהיה יותר טוב

פורסם

הכרטיס הזה טוב מאוד. נשמע טוב יותר מכרטיס שעולים כמוהו ומיועדים לסראונד כמו למשל הרוולושן והאודיג'י 2ZS. עם זאת, אני חייב לציין כי במידה ואתה מתכוון להניע איתו אוזניות את תהייה בבעיה. אני משתמש בבית ב-EMU 1212M, שיקר פי 2 מה-0404, וגם טוב ממנו (אבל לא פי 2),(2 הכרטיסים היו אצלי בבית).

הכרטיסים האילו לא מכילים מגבר אוזניות, כשאני מחבר את האוזניות שלי (A900) אני יכול בקלות להרגיש שהזרם של הכרטיס לא מספק, ושהאוזניות מסוגלות להרבה יותר מזה.

Anatoli.

פורסם

כרטיס בהחלט טוב ואיכותי. ואם אתה רוצה להקליט מגיטרה אז עליך להשתמש גם בפריאמפ בעיקר בדיסטורשן.

פורסם

אנטולי אתה בטוח שבהקלטה הרבולושיין לא יותר טוב מהאימו?

פורסם

99.9%. זה מספיק?! ;D

אני לא הקלטתי איתם אני אומר רק מנתונים של ADC וממה שכתוב בפורומים.

Anatoli.

פורסם

השאלה היא האם הוא גם כן יתצטך כבל מיוחד כמו1212

פורסם

תלוי למה הוא ירצה לחבר את הכרטיס. גם אם הוא כן ירצה כבל מ-9פינים ל-2RCA. כבל כזה איכות באורך של כ-2 מטרים, לא אמור לעלות יותר מ-80 שקלים לכבל ברמה טובה (אלא אם כן הוא יחליט לרכוש אחד מהכבלים של הד-פייל שעולים מאות דולרים).

Anatoli.

פורסם

השאלה שלי הייתה האם כשהוא ירצה להקליט משהו אז הוא יצטרך לקנות כבל מיוחד

פורסם
תלוי למה הוא ירצה לחבר את הכרטיס. גם אם הוא כן ירצה כבל מ-9פינים ל-2RCA. כבל כזה איכות באורך של כ-2 מטרים, לא אמור לעלות יותר מ-80 שקלים לכבל ברמה טובה (אלא אם כן הוא יחליט לרכוש אחד מהכבלים של הד-פייל שעולים מאות דולרים).

זה נוגע גם להקלטהמ וגם לניגון. אפשר להכין כבל מיוחד לכל מטרה בהתאם לדרישותיו במחיר לא גבוה במיוחד. כמו כן, במידה והוא מחבר למשל דרך מיקסר אז יכול מאוד להיות שהוא לא יצטרך כלום. זה תלוי מאוד בסוג המקור שאותו הוא רוצה לחבר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים