פורסם 2002 ביולי 2323 שנים יש לי צורב Ricoh MP7125A וכשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו (כאילו לא קיים דיסק) ואחרי שאני מוציא ומכניס את המגירה מלא פעמים........ :AR15: :AR15 אז הוא קורא אותו מישהו מכיר את הבעיה הזו או שהוא חווה אותה בעבר? זה מאוד מעצבן יום אחד פשוט הצורב לא יקרא יותר דיסקים :bash: אוליי העין של הכונן מכוסה אבק ובגלל זה לא קורא את הדיסקים? דיסק ניקוי יעזור?
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר יש לי את הצורב כבר שנה בדיוק יש עדיין אחריות............ אוליי אפשר לקחת את הצורב למעבדה לנקות את העין? (אני לא יעשה את זה לבד)ואיפה אפשר לקנות דיסק ניקוי???מתי שהצורב היה חדש הוא קרא את הדיסקים ישר רק אחרי כמה חודשים זה התיל לקרות...
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים למה ל לנקות לבד? תנסה...זה פתר לי את הבעיות עם הצורב בן ה3 וחצי שלי...על דיסק ניקוי לא הייתי סומכת...
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר כן ואיך בדיוק אני יעשה את זה? (גם לא נראה לי שאבי יסכים) ועם מה אפשר לנקות? עם מברשת? שואב אבק? :
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר עם אני יפתח את הצורב הוא לא יהרס? כלומר אני לא יכול בטעות להרוס אותו? ועוד דבר אחר כך לא קשה לסגור אותו?
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר טוב לא שאני יהרוס אותו בכל זאת אי אפשר לקחת אותו למעבדה ושהם ינקו אותו מה שאני מפחד שיקרה שאני יצליח לפתוח את הסידיאבל אני לא יצליח לסגור אותו או שאיזה חלק ישבר לו בדרך....מה דיסק ניקוי לא עובד??ובקשר לאחריות הדגם הזה ישן... כבר 12X10X32 לא חושב שהם יחליפו לי אותו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.