עבור לתוכן

דפדפנים שנסגרים בצורה בלתי מוסברת...

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון, מידיי פעם הדפדפן נסגר לו בצורה עצמאית ללא שום הודעת שגיאה כלשהי - פשוט נעלם!

ניסיתי גם את מוזילה (בכדי לשלול בעייה באקספלורר) וגם שם זה קורה. עוד לא מצאתי תבנית עיקבית, אבל למשל באסטבלאוויסטה הדפדפן נסגר עוד לפני שהאתר עולה לחלוטין (תמיד!), לפעמים זה קורה בנענע ובעוד כמה אתרים...

מה יכול לגרום לתופעה הנ"ל? מישהו נתקל בזה?

פורסם

נסה לעדכן את Internet Explorer דרך הרשת .

פורסם
  • מחבר

אצלי הכל תמיד מעודכן ;)

מסתבר שההתקנה של ה PLUG IN של ג'אווה גרמה לכך (חשבתי מה התוכנה האחרונה שהתקנתי הקשורה לאינטרנט ופשוט הסרתי - הבעייה נפתרה, אך נוצרה בעייה חדשה - איזה תחליף יש לו?).

פורסם

כם אצלי זה ככה... אבל לעיתים רחוקות... אפשר לסבול את זה ככה שאתה פותח חלון חדש והולך להיסטוריה וממשיך משם...

פורסם

חייבים למצוא שוב איפה שהוא להוריד את ה ווירטואל מאשין של מיקרוסופט , גם אני סובל מאד מהתופעה הזאת.

לפני כמה זמן עשיתי פרמוט ומאז זה ככה.

פורסם

חייבים למצוא שוב איפה שהוא להוריד את ה ווירטואל מאשין של מיקרוסופט , גם אני סובל מאד מהתופעה הזאת.

לפני כמה זמן עשיתי פרמוט ומאז זה ככה.

Windows Update

פורסם
  • מחבר

אין כבר את זה שם... בדוק.

פורסם

כן זו בעיה שמיקרוסופט מודעת אליה (שאין להם virtual machine) והם אמורים לשים את זה באתר... מתישהו :-\

אצלי יש את הפלאג אין ואין בעיות...

פורסם

אז זהו שזאת בעיה , כי אין יותר ולא יהיה , זה אחד מתצאות המשפט נגדם ,אם יש למישהו עוד את הסיפריה של העדכונים (בדיסק הקשיח ,

שיראה אם יש לו את זה , אם כן תגיד ונעשה העברת באיציק או במייל וככה נעביר למי שצריך כי זה ממש בעייתי.

פורסם

טוב השגתי ויש לי ל WIN XP

מי שרוצה שיגיד לי ואני ישלח לו

פורסם

maphisto

יש לך את הרגיל או את של סאן ?

כי זה של סאן הוא די גרוע....

אם יש לך את הרגיל

בבקשה תיצור איתי קשר באיי סי קיו 19514306...

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים