עבור לתוכן

בעת חיבור הצורב מופיעות קפיצות מטח

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי צורב של LG

מה שקורה זה שבהתחלה הוא עבד בסדר גמור עד שיום אחד קרה דבר מוזר כמעט כל פעם שהיה נדרש השימוש בצורב (בעת עליית המחשב בדיקת חומרה, קיראה או כתיבה לדיסק וכו') היה מן רעש כזה שלא ידוע איך לתאר את זה כזה מין פיצוץ קטן והכל במחשב נקתע למילישניה ואז חזר למצבו.

מה שיכול להיות כסיבה לזה זה שפעם אחת חיברתי את הצורב כאשר המחשב היה מודלק וכאשר חיברתי את המולקס לא חיברתי אותו בו זמנית (כלומר שכל הפינים יתחברו בו זמנית) אחלה חירתי פין פין זה קשה להסביר חיברתי את המולקס באלכסוןכאילו אפשר לומר בהתחלה אדום לאדום שחור לשחור שחור לשחור וצהוב לצהוב בצורה הזאתי אבל ברגע בהפין הראשון (האדום) נגע בפין של האדום בצורב המכשב נכבע יכול להיות שזו הסיבה.

אני נורא מפחד זה צורב חדש שבקושי השתמשתי בו ופשוט חבל לי עליו.

האם יש דרך לתקן את זה או לבדוק אם הצורב תקין? אם לא נשרף משהוא?

נ.ב.

הסיבה יכולה להיות גם בספק שהוא ספק ישן שההספק שלו הוא 235WATT כי המחשב שלי יחסית ישן.

שוב אני לא יודע אבל אני נוראה מפחד

פורסם

יש סיכוי טוב ששרפת את הצורב. אף פעם לא מחברים רכיב למחשב כשהוא דולק !!!

הספק שלך חלש מאוד ורוב הסיכויים שהוא עושה או יעשה לך צרות עדיף להחליף.

אם הצורב חדש יחסית יש עליו אחריות לשנה לך לחנות תגיד שהוא לא עובד (אף אחד לא צריך לדעת למה, תגיד פשוט שהוא הפסיק לעבוד).

פורסם

בשביל לדעת אם הצורב תקין נסה אותו על מחשב אחר או שתנסה להחליף ספק ותבדוק...

ותזכור לחבר אותו כשהמחשב מכובה :nutty:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים