עבור לתוכן

בעיה עם ה-SATA בלוח ABIT NF7-S עזרה בבקשה! Disk boot failure

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

מה שלומכם?

ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB

התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK

מה עליי לעשות?

זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון??

בבקשה תעזרו לי!

תודה

פורסם

תקשיב , אם סיימת את ההתקנה בהצלחה אתה פשוט צריך לכוון את הביוס כך שהוא יידע מאיפה להעלות את מערכת ההפעלה .

אני מציע לך לנתק את ההרדיסק שלא מותקן עליו כלום להעלות את הווינדוס ורק אחריי שהוא הועלה בהצלחה ( כמובן אחריי כיבוי ) תתקין את ההרדיסק

השני

BOOT DISK FAILURE >> נובע בדרך כלל כאשר הביוס לא מוצא שום התקן מתאים שממנו הוא יכול להעלות תוכנה .

אני מניח ששיחקתה בהגדרות שם ובגלל זה הוא רושם לך את ההודעה .....

פורסם
  • מחבר

לא נגעתי בשום הגדרות,

כיוונתי את הביוס שיעשה בוט מה-IDE בגלל ששם יש את מערכת ההפעלה.

אבל זה לא עוזר.

מה עליי לעשות??

פורסם
  • מחבר

ניתקתי את ה-SATA ועדין מערכת ההפעלה לא רוצה לעלות

מה עושים??

פורסם

תאפס ביוס ותוודא שהג'מפרים שעל הלוח וגם אלו של הכוננים ... אם לא עולה אני פשוט מציע לך לעשות בדיקה של הכונן הקשיח

מתוך ניסיון אני יכול לומר לך שברוב התקלות שיכולות להיגרם במהלך הBOOT הם בעיות חומרה ואף יכול להיות שפשוט גיד של הכבל נקרע

או אפילו אחד מהפינים שיש על ההרדיסק נכנס פנימה (קרה לי) . הכי טוב אני מציע זה לקחת את ההרדיסק למחשב אחר

אבל קודם תאפס ביוס כמו שצריך ותתחיל מהתחלה ...

פורסם
  • מחבר

ההרד דיסק עובד במחשב אחר כמו תותח,

אני לא מבין ממה נובעת הבעיה??

פורסם

תנסה לשים את האופציה HDD-0 ב FIRST BOOT DEVICE ...

פורסם
  • מחבר

זה מה שעשיתי.

אבל עדין אני מקבל את ההודעה הזו.

פורסם

עם כל זה לא עזר אני חושב שהבעיה היא בדיסק וכנראה שהוא לא עושה BOT, נסה להשיג דיסק של ווינדוס מחבר או רק כדי לבדוק עם זו באמת הבעיה תנסה לעלות דיסקט של ווינדוס ולראות עם הוא עולה במידה וכן כנראה הבעיה בדיסק ולא בחומרה.

פורסם
  • מחבר

תודה חברים הסתדרתי זה היה בביוס

הגדרתי לו שיעשה BOOT FROM HD0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים