עבור לתוכן

אני כנראה (99%) מזמין אינטרנט מתבל, יש לי שאלות על ספקיות...

Featured Replies

פורסם

אוקייי אז אני הולך להזמין ת'אינטרנט מתבל בחבילה של 1.5

אבא שלי אמר לי שאני אביא לו את כל הפרטים והוא יסתכל ויתקשר איתי אליהם להזמין

מחירים של ספקיות אני בגדול יודע, וגם של תבל

אני רוצה לדעת אבל איזה ספקית הכי משתלמת ומהירה וגם היחס של המחיר-ביצועים הוא הכי טוב...

ועוד משהו, אני שם לב שכל הספקיות נותנות מחיר מסויים לחבילה לחודש למשך חצי שנה ואחרי זה מעלות ת'מחיר בדיי הרבה כסף, אז כדאי לעבור כל חצי שנה ספק?

תודה מראש.

פורסם

לשאלה הראשונה:

אם אין לך כסף מיותר

קח את ה750/96

לשאלה השנייה:

כן

פורסם

לך על א"ז, אני מוריד במת"ב 1.5 איתם מחו"ל מהאתרים הגדולים(גיימספי, AUSGAMERS וכו') בסביבות ה100-150 K :)

פורסם

תראה כל מה שיגידו לך פה בנוגע לספקיות,

תמיד יהיה אחד שיבוא ויטען "מה פתאום, החברה הזו מסריחה, שירות לקוחות גרוע וכו' וכו'"

תבחר ספקית על פי ניסיון שהיו לך עם ספקיות עד עכשיו, על פי השירות לקוחות שלהם, מהירות, נפילות וכו'.

אני הייתי מתקשר אפילו לשירות הלקוחות של כל החברות ושואל את כל השאלות המעצבנות שיש

כדי לראות מי הם לא נשבר ומי מהם הכי נחמד ואז בוחר...

סך הכל כל הספקיות הם אותו דבר בערך..

בנוגע להחלפת ספקיות כל חצי שנה...תראה זה ממש ישראלי לעשות את זה...וכולם עושים את זה

אני בכל אופן מאמין שתוך חצי שנה המחירים ישתנו, יהיו מבצעים חדשים .. אז תחכה חצי שנה ותראה מה יהיה..

פורסם

אם אתה לוקח את המודם חינן מהספק זה בהתחייבות לשנה...ואז לא תוכל לעשות מה שרצית...

פורסם

אם אתה לוקח את המודם חינן מהספק זה בהתחייבות לשנה...ואז לא תוכל לעשות מה שרצית...

בהתחברות לכבלים זה חצי שנה אלא אם מדובר בתבל ואז עד כמה שידוע לי אין בכלל מבצעים של מודם חינם כרגע (אין להם כסף לממן מבצע כזה).

פורסם

רק ל012 יש מודם חינם עם התחייבות לשנה.

אני חושב שהכי כדי 012 יש להם את המחירים הכי זולים ויש להם מודם חינם שזה חוסך 377 ש"ח

פורסם

בהתחברות לכבלים זה חצי שנה אלא אם מדובר בתבל ואז עד כמה שידוע לי אין בכלל מבצעים של מודם חינם כרגע (אין להם כסף לממן מבצע כזה).

התכוונתי לספק...אמור להיות קשר אם מתחברים לתבל או מישהו אחר?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהכי כדי 012 יש להם את המחירים הכי זולים ויש להם מודם חינם שזה חוסך 377 ש"ח

אבל הבעיה שאחרי חצי שנה המחירים כמעט מכפילים ת'צמם (->את עצמם) וזה לא שווה כי יש התחייבות לשנה

והמודם לא נשאר אצלך אחרי שאתה עובר ספק (אני כמעט בטוח...)

וניסיון עם ספקיות אין לי, כי מאז שיש לי אינטרנט אני באינטרנט זהב (4 שנים כמעט) אז לא החלפתי

אבל אני אקנה את המודם מתבל רגיל ואני יחליף פשוט ספקים כל חצי שנה בלי התחייבות

אני יתחיל באינטרנט זהב....

פורסם

התכוונתי לספק...אמור להיות קשר אם מתחברים לתבל או מישהו אחר?

בערוצי זהב יש עכשיו מסלול שמתחייבים לחצי שנה ומקבלים את המודם ללא תשלום (בהשאלה כמובן) ודמי ההתקנה 99 ש"ח "בלבד". זה בלי קשר לספקית אינטרנט.

פורסם

יש לי בעיה עם ה- אחוז הבודד שלא תזמין מתבל . מה עושים עם ה- 1% הבודד הזה ?

פורסם

אבל הבעיה שאחרי חצי שנה המחירים כמעט מכפילים ת'צמם (->את עצמם) וזה לא שווה כי יש התחייבות לשנה

והמודם לא נשאר אצלך אחרי שאתה עובר ספק (אני כמעט בטוח...)

וניסיון עם ספקיות אין לי, כי מאז שיש לי אינטרנט אני באינטרנט זהב (4 שנים כמעט) אז לא החלפתי

אבל אני אקנה את המודם מתבל רגיל ואני יחליף פשוט ספקים כל חצי שנה בלי התחייבות

אני יתחיל באינטרנט זהב....

שאתה מחליף ספקית המודם נשאר אצלך...

אני עברתי מבזק בינלאומי לברק 013, והמודם נשאר אצלי... הם לא עושים שום בעיות עם המודם

והם לא יבקשו אותו חזרה..

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהמודם הוא רק בהשאלה, אתה קיבלת אותו מ012 ?

והקטע שאם אני יקבל גם במתנה ת'מודם מ012 אז אני אצטרך להתחייב לשנה (תבל...) ואחרי חצי שנה המחיר עולה בהרבה....

אני אקנה ת'מודם ויעבור ספקיות

כנראה המעברים יהיו:

אינטרנט זהב (עכשיו)->012->בזק בינ"ל->נטויז'ן-> אינטרנט זהב....

לפסוח על מישהי מהספקיות שנ"ל? (שנזכרות למעלה)..?

פורסם

בקשר לבחירת ספק לפי נסיון עם אותו ספק זה אינו נכון

כי הנסיון עם הספק במודם רגיל שונה מהשירות שלהם במודם מהיר

כדי לדעת באיזה ספק לבחור יש לעשות סקר על רוחב הפס של כל ספק וכך לבחור אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים