פורסם 2002 ביולי 2223 שנים אוקייי אז אני הולך להזמין ת'אינטרנט מתבל בחבילה של 1.5אבא שלי אמר לי שאני אביא לו את כל הפרטים והוא יסתכל ויתקשר איתי אליהם להזמיןמחירים של ספקיות אני בגדול יודע, וגם של תבלאני רוצה לדעת אבל איזה ספקית הכי משתלמת ומהירה וגם היחס של המחיר-ביצועים הוא הכי טוב...ועוד משהו, אני שם לב שכל הספקיות נותנות מחיר מסויים לחבילה לחודש למשך חצי שנה ואחרי זה מעלות ת'מחיר בדיי הרבה כסף, אז כדאי לעבור כל חצי שנה ספק?תודה מראש.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים לך על א"ז, אני מוריד במת"ב 1.5 איתם מחו"ל מהאתרים הגדולים(גיימספי, AUSGAMERS וכו') בסביבות ה100-150 K
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים תראה כל מה שיגידו לך פה בנוגע לספקיות, תמיד יהיה אחד שיבוא ויטען "מה פתאום, החברה הזו מסריחה, שירות לקוחות גרוע וכו' וכו'"תבחר ספקית על פי ניסיון שהיו לך עם ספקיות עד עכשיו, על פי השירות לקוחות שלהם, מהירות, נפילות וכו'.אני הייתי מתקשר אפילו לשירות הלקוחות של כל החברות ושואל את כל השאלות המעצבנות שישכדי לראות מי הם לא נשבר ומי מהם הכי נחמד ואז בוחר...סך הכל כל הספקיות הם אותו דבר בערך..בנוגע להחלפת ספקיות כל חצי שנה...תראה זה ממש ישראלי לעשות את זה...וכולם עושים את זהאני בכל אופן מאמין שתוך חצי שנה המחירים ישתנו, יהיו מבצעים חדשים .. אז תחכה חצי שנה ותראה מה יהיה..
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים אם אתה לוקח את המודם חינן מהספק זה בהתחייבות לשנה...ואז לא תוכל לעשות מה שרצית...
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים אם אתה לוקח את המודם חינן מהספק זה בהתחייבות לשנה...ואז לא תוכל לעשות מה שרצית...בהתחברות לכבלים זה חצי שנה אלא אם מדובר בתבל ואז עד כמה שידוע לי אין בכלל מבצעים של מודם חינם כרגע (אין להם כסף לממן מבצע כזה).
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים רק ל012 יש מודם חינם עם התחייבות לשנה. אני חושב שהכי כדי 012 יש להם את המחירים הכי זולים ויש להם מודם חינם שזה חוסך 377 ש"ח
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים בהתחברות לכבלים זה חצי שנה אלא אם מדובר בתבל ואז עד כמה שידוע לי אין בכלל מבצעים של מודם חינם כרגע (אין להם כסף לממן מבצע כזה).התכוונתי לספק...אמור להיות קשר אם מתחברים לתבל או מישהו אחר?
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מחבר רק ל012 יש מודם חינם עם התחייבות לשנה. אני חושב שהכי כדי 012 יש להם את המחירים הכי זולים ויש להם מודם חינם שזה חוסך 377 ש"ח אבל הבעיה שאחרי חצי שנה המחירים כמעט מכפילים ת'צמם (->את עצמם) וזה לא שווה כי יש התחייבות לשנהוהמודם לא נשאר אצלך אחרי שאתה עובר ספק (אני כמעט בטוח...)וניסיון עם ספקיות אין לי, כי מאז שיש לי אינטרנט אני באינטרנט זהב (4 שנים כמעט) אז לא החלפתיאבל אני אקנה את המודם מתבל רגיל ואני יחליף פשוט ספקים כל חצי שנה בלי התחייבותאני יתחיל באינטרנט זהב....
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים בהתחברות לכבלים זה חצי שנה אלא אם מדובר בתבל ואז עד כמה שידוע לי אין בכלל מבצעים של מודם חינם כרגע (אין להם כסף לממן מבצע כזה).התכוונתי לספק...אמור להיות קשר אם מתחברים לתבל או מישהו אחר?בערוצי זהב יש עכשיו מסלול שמתחייבים לחצי שנה ומקבלים את המודם ללא תשלום (בהשאלה כמובן) ודמי ההתקנה 99 ש"ח "בלבד". זה בלי קשר לספקית אינטרנט.
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים יש לי בעיה עם ה- אחוז הבודד שלא תזמין מתבל . מה עושים עם ה- 1% הבודד הזה ?
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים רק ל012 יש מודם חינם עם התחייבות לשנה. אני חושב שהכי כדי 012 יש להם את המחירים הכי זולים ויש להם מודם חינם שזה חוסך 377 ש"ח אבל הבעיה שאחרי חצי שנה המחירים כמעט מכפילים ת'צמם (->את עצמם) וזה לא שווה כי יש התחייבות לשנהוהמודם לא נשאר אצלך אחרי שאתה עובר ספק (אני כמעט בטוח...)וניסיון עם ספקיות אין לי, כי מאז שיש לי אינטרנט אני באינטרנט זהב (4 שנים כמעט) אז לא החלפתיאבל אני אקנה את המודם מתבל רגיל ואני יחליף פשוט ספקים כל חצי שנה בלי התחייבותאני יתחיל באינטרנט זהב....שאתה מחליף ספקית המודם נשאר אצלך...אני עברתי מבזק בינלאומי לברק 013, והמודם נשאר אצלי... הם לא עושים שום בעיות עם המודםוהם לא יבקשו אותו חזרה..
פורסם 2002 ביולי 2323 שנים מחבר אני חושב שהמודם הוא רק בהשאלה, אתה קיבלת אותו מ012 ?והקטע שאם אני יקבל גם במתנה ת'מודם מ012 אז אני אצטרך להתחייב לשנה (תבל...) ואחרי חצי שנה המחיר עולה בהרבה....אני אקנה ת'מודם ויעבור ספקיותכנראה המעברים יהיו:אינטרנט זהב (עכשיו)->012->בזק בינ"ל->נטויז'ן-> אינטרנט זהב....לפסוח על מישהי מהספקיות שנ"ל? (שנזכרות למעלה)..?
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים בקשר לבחירת ספק לפי נסיון עם אותו ספק זה אינו נכוןכי הנסיון עם הספק במודם רגיל שונה מהשירות שלהם במודם מהירכדי לדעת באיזה ספק לבחור יש לעשות סקר על רוחב הפס של כל ספק וכך לבחור אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.