עבור לתוכן

בעיית הרשאות מוזרה ב win2k

Featured Replies

פורסם

אני מחובר כ power user וכאשר אני נכנס לתפריט add\remove programs ע"י run as ושימוש בסיסמת ה administrator

אני מקבל הרשאות חלקיות לדעתי, משום שחלק מהתוכנות שלא מאפשרות remove כ power user מאפשרות במצב זה remove, ולעומתם חלק מהתוכנות שדורשות הרשאות admin להסרתם לא מגיבות ללחיצה על כפתור ה remove

מדובר ב win2k pro sp4

מישהו מכיר את הבעיה? ממה היא נובעת? איך אפשר להתגבר עליה? (אולי בגישה של run as דרך cmd? איך מגיעים לפקודה שמבצע כפתור ה remove בחלון add/remove programs?)

תודה מראש,

ערן

פורסם

האמת שהייתי מניח שהתוכנות האלה דפוקות... ניסית לעשות logon עם administrator ולהסיר אותן?

פורסם
  • מחבר

כן, כאשר אני עושה logon עם administrator אז הכפתור מגיב והתוכנה מוסרת, הבעיה היא שלא ניתן ב win2k לבצע logon ל administrator ולהסיר את התוכנה ללא logoff מהיוזר המחובר - דבר שסוגר את כל התוכניות הרצות ברקע וברצוני להמנע ממנו,

יש למישהו פתרון?

פורסם

תראה. כל ה-add/remove של התוכניות נמצא ב-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall.

אני לא יודע בדיוק למה אתה צריך את זה, אבל אם אתה מריץ regedit כ-administrator אתה יכול לגשת ל-key הזה, למצוא שם את התוכנה שאתה רוצה להסיר, להעתיק את הפקודה שנמצאת בערך UninstallString ולהריץ אותה מתוך command-prompt (גם כן עם הרשאות adminstrator).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים