פורסם 2005 ביוני 1020 שנים אני מחובר כ power user וכאשר אני נכנס לתפריט add\remove programs ע"י run as ושימוש בסיסמת ה administratorאני מקבל הרשאות חלקיות לדעתי, משום שחלק מהתוכנות שלא מאפשרות remove כ power user מאפשרות במצב זה remove, ולעומתם חלק מהתוכנות שדורשות הרשאות admin להסרתם לא מגיבות ללחיצה על כפתור ה removeמדובר ב win2k pro sp4מישהו מכיר את הבעיה? ממה היא נובעת? איך אפשר להתגבר עליה? (אולי בגישה של run as דרך cmd? איך מגיעים לפקודה שמבצע כפתור ה remove בחלון add/remove programs?)תודה מראש,ערן
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים האמת שהייתי מניח שהתוכנות האלה דפוקות... ניסית לעשות logon עם administrator ולהסיר אותן?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר כן, כאשר אני עושה logon עם administrator אז הכפתור מגיב והתוכנה מוסרת, הבעיה היא שלא ניתן ב win2k לבצע logon ל administrator ולהסיר את התוכנה ללא logoff מהיוזר המחובר - דבר שסוגר את כל התוכניות הרצות ברקע וברצוני להמנע ממנו,יש למישהו פתרון?
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים תראה. כל ה-add/remove של התוכניות נמצא ב-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall.אני לא יודע בדיוק למה אתה צריך את זה, אבל אם אתה מריץ regedit כ-administrator אתה יכול לגשת ל-key הזה, למצוא שם את התוכנה שאתה רוצה להסיר, להעתיק את הפקודה שנמצאת בערך UninstallString ולהריץ אותה מתוך command-prompt (גם כן עם הרשאות adminstrator).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.